Ξεσπάει η Νικολούλη για την τραγωδία στην Κατερίνη: «Οι αστυνομικοί δεν έδιναν …» (video)

972

Η Αγγελική Νικολούλη «σπάει τη σιωπή» της και μιλάει για την τραγωδία στην Κατερίνη.

«Είναι δύσκολο να ανασυρθεί το αυτοκίνητο από τη χαράδρα για να δώσει απαντήσεις. Πρέπει να είχε αναπτύξει ταχύτητα, αλλά ίχνη φρεναρίσματος ή σπασμένα γυαλιά από μια ενδεχόμενη σύγκρουση, δεν υπάρχουν. Μιλάμε για μια οικογενειακή τραγωδία. Μιλάμε για μία έφηβη με ειδικές ανάγκες και μια μητέρα να σηκώνει 17 χρόνια τον δικό της σταυρό.

Οι συγγενείς λένε ότι φρόντιζε και προστάτευε το παιδί της, αλλά ήταν και σε μια συνεχή ένταση και για κάποιους, ενδεχομένως ο καβγάς με τον γείτονα, που προηγήθηκε, να ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Είχε το παιδί στο αυτοκίνητο του συζύγου γιατί το δικό της ήταν χαλασμένο. Της είχε ζητήσει μια βόλτα η Μαρία, όπως ήταν μέσα στο αυτοκίνητο καυγάδισε έντονα με έναν γείτονα και έφυγε

Ο σύζυγος είχε την ελπίδα ότι πιθανότατα ζήτησε καταφύγιο σε κάποιο μοναστήρι για να βρει την ηρεμία της συνέχισε η Αγγελική Νικολούλη μιλώντας στην εκπομπή του Alpha «Εκτός γραμμής». «Από τη στιγμή όμως που δεν είχε πάρει ούτε χρήματα, ούτε ρούχα και όλα έδειχναν ότι ήταν ξαφνική φυγή, πιστεύω ότι έπρεπε να σημάνει ο συναγερμός άμεσα. Το λέω αυτό γιατί την Παρασκευή το βράδυ, μας έστειλαν τη φωτογραφία με το αυτοκίνητο που το είχε καταγράψει η κάμερα ασφαλείας εκεί στην περιοχή. Δεν έλεγαν οι αστυνομικοί από πιο σημείο ήταν, λες και ήταν κρατικό μυστικό. Δεν ξέρω αν θα είχαν σωθεί, αλλά τουλάχιστον θα υπήρχε μια έντονη κινητοποίηση και μπορεί κάτι να είχαμε κάνει» κατέληξε.

 

Πηγή: nassosblog.gr