Κατερίνη: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας της 17χρονης που βρέθηκε νεκρή με τη μητέρα της

266

Συντετριμμένος είναι ο πατέρας της 17χρονης από την Κατερίνη, Μανώλης Δεληγιάννης, η οποία μαζί με τη μητέρα της βρέθηκαν νεκρές μετά την εξαφάνισή τους.

Σε σπαρακτικό μήνυμα που ανήρτησε δημόσια ο ίδιος στην προσωπική του σελίδα στο Facebook γράφει: «Η ακριβή μου Σβέτα και η μοναδική μου Μαρία δεν υπάρχουν πια».

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι σοροί τους εντοπίστηκαν σε χαράδρα, βάθους 120 μέτρων, κοντά στην ορεινή περιοχή Φωτεινά, απ’ όπου διέρχεται η παλιά εθνική οδός Κατερίνης – Ελασσόνας.

Οι δύο σοροί εντοπίστηκαν στις 11:40 το πρωί της Κυριακής από μικτό κλιμάκιο πυροσβεστών, ανδρών της ΕΜΑΚ και αστυνομικών που και με τη βοήθεια drones «χτένιζαν» την περιοχή.

Από τα πρώτα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας δεν διαφαίνονται ίχνη εγκληματικής ενέργειας, παρόλα αυτά ειδοποιήθηκαν να φτάσουν στο σημείο ιατροδικαστής αλλά και αστυνομικοί των εγκληματολογικών ερευνών.

Η στιγμή της ανάσυρσης

Το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι δύο γυναίκες έπεσε σε χαράδρα βάθους 120 μέτρων.

Συνολικά 20 πυροσβέστες της τοπικής υπηρεσίας και συνάδελφοι τους από τη 2η ΕΜΑΚ από τη Θεσσαλονίκη πραγματοποίησαν μια πολύωρη επιχείρηση διάσωσης ώστε να καταφέρουν να απεγκλωβίσουν και να μεταφέρουν επάνω τα δύο άψυχα σώματα.

Η πυροσβεστική έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο από την επιχείρηση:

Πηγή: tanea.gr