Κατερίνη: Δυστύχημα ή αυτοκτονία;

1132

Τις απαντήσεις που κρύβονται πίσω από την τραγωδία που εκτυλίχθηκε στην Κατερίνη, όπου μητέρα και κόρη έχασαν τη ζωή τους, όταν κατέληξαν με το αυτοκίνητό τους σε χαράδρα 120 μέτρων, αναζητούν οι Αρχές.

Τα ίχνη μητέρας και κόρης είχαν χαθεί από τις 8 Νοεμβρίου, ωστόσο εννέα ημέρες μετά οι αναζητήσεις για τον Δυστύχημα ή αυτοκτονία;εντοπισμό τους επιβεβαίωσαν το χειρότερο σενάριο. Η 17χρονη και η μητέρα της βρέθηκαν νεκρές την Κυριακή, με το Ι.Χ. στο οποίο επέβαιναν να εντοπίζεται σε χαράδρα στο 27ο χλμ. της παλαιάς εθνικής οδού Κατερίνης-Ελασσόνας.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. που ασχολούνται με την υπόθεση προσπαθούν να λύσουν τον γρίφο και να απαντήσουν στο ερώτημα αν πρόκειται για δυστύχημα ή για αυτοκτονία.

Πάντως, όπως έχει γίνει γνωστό, την ημέρα της εξαφάνισης η 17χρονη είχε τα γενέθλιά της και, όπως είχε δηλώσει η γιαγιά της, είχαν προηγηθεί οι ετοιμασίες προκειμένου να τα γιορτάσει. Συνεπώς, τίποτα δεν προμήνυε όσα θα ακολουθούσαν. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, τις προηγούμενες ημέρες η μητέρα βρισκόταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Η γιαγιά της άτυχης κοπέλας, μιλώντας προ ημερών στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, περιέγραψε όλα όσα συνέβαιναν το τελευταίο διάστημα. «Εγώ φεύγω και δεν ξαναγυρίζω. Θα πάω να αυτοκτονήσω, δεν αντέχω» φέρεται να είπε η 45χρονη. Σημειώνεται ότι το τελευταίο σημείο ζωής που έδωσε η 45χρονη ήταν ένα τηλεφώνημα προς τον σύζυγό της. «Η Μαρία γεννήθηκε μια χαρά. Κατά τον 6ο μήνα διαγνώστηκε με εγκεφαλική αιμορραγία, τετραπληγία» δήλωσε η γιαγιά της 17χρονης.

Από τότε, όπως λένε οι γείτονες, η μητέρα της ήταν πάντα ο φύλακας άγγελός της. Οι έρευνες το επόμενο διάστημα αναμένεται να ρίξουν φως στην υπόθεση του θανάτου της 17χρονης και της μητέρας της.

Συντετριμμένος ο πατέρας της 17χρονης έγραψε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook: «Η ακριβή μου Σβέτα και η μοναδική μου Μαρία δεν υπάρχουν πια».

Πηγή: zougla.gr