Δήμος Πύδνας Κολινδρού: Ανακοίνωση διανομής Τ.Ε.Β.Α. στους ωφελούμενους του προγράμματος Κ.Ε.Α.

363

Ο Δήμος Πύδνας-Κολινδρου, ως συμμετέχων εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. Πιερίας, ανακοινώνει ότι την Τρίτη 19/11/2019 θα πραγματοποιηθεί διανομή ειδών παντοπωλείου στους ωφελούμενους του προγράμματος Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (Κ.Ε.Α.) στα πλαίσια του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» του ΤΕΒΑ.
Η διανομή θα γίνει στο χώρο της Εμποροπανήγυρης Αιγινίου από τις 9:00 έως τις 12:00 το πρωί.
Δικαιούχοι είναι αποκλειστικά οι ωφελούμενοι του προγράμματος Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (Κ.Ε.Α.), οι οποίοι επέλεξαν να είναι ωφελούμενοι και του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» του Τ.Ε.Β.Α.
Για την παραλαβή των ειδών είναι απαραίτητη η επίδειξη ταυτότητας και βιβλιαρίου κοινωνικής ασφάλισης ή άλλου επίσημου εγγράφου από το οποίο να προκύπτει ο ΑΜΚΑ. Τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται και από μέλη της οικογένειας με την επίδειξη του ΑΜΚΑ τους. Eάν κάποιος παραλαμβάνει είδη για λογαριασμό άλλου θα πρέπει να προσκομίσει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου υπογραφής ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.
Για την ακριβή ώρα προσέλευσης – διανομής, οι ωφελούμενοι θα λάβουν κλήση στο σταθερό τηλέφωνο ή γραπτό μήνυμα στο κινητό τηλέφωνο που έχουν δηλώσει κατά την αίτησή τους.
Οι ώρες διανομής θα τηρηθούν αυστηρά και ο τόπος διανομής αφορά το σύνολο του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού.

Ο Αντιδήμαρχος
Πουρτσίδης Πασχάλης