Τζένη Καρέζη και Κώστας Καζάκος παραλίγο να κουμπαριάσουν με την Χούντα

1388

Η Τζένη Καρέζη και ο Κώστας Καζάκος ήταν γνωστοί για τις αριστερές τους πεποιθήσεις. Άλλωστε, η αγαπημένη ηθοποιός μετά την γνωριμία τους ενστερνίστηκε τος πολιτικές απόψεις του αγαπημένου της, ενώ στα χρόνια της δικτατορίας έκαναν τον δικό τους αγώνα εναντίον του καθεστώτος.

Κι, όμως, το αριστερών πεποιθήσεων ζευγάρι παραλίγο να κουμπαριάσει με την Χούντα. Για την ακρίβεια, υπήρχε σοβαρή πιθανότητα τον γιο τους Κωνσταντίνο να βάφτισε ο Γεώργιος Παπαδόπουλος.

Κι αυτό διότι όσα παιδιά γεννιόντουσαν την 21η Απριλίου, τα βάφτιζε ο Παπαδόπουλος ή η σύζυγος του Δέσποινα ή κάποιος από την οικογένεια του Ζωιτάκη, που συμμετείχε στο πραξικόπημα. Όπως είναι κατανοητό, Καζάκος και Καρέζη δεν θα δέχονταν ποτέ το παιδί  τους να το βαφτίσει κάποιος από τους χουντικούς, γι’ αυτό και κατέστρωσαν ολόκληρο σχέδιο για να αποφύγουν την κουμπαριά.

Ποιο ήταν αυτό; Σε συνεργασία με τον γυναικολόγο είχαν συμφωνήσει πως σε αυτό το ενδεχόμενο θα έκρυβαν την γέννηση του μωρού. Ευτυχώς, όμως, για το ζευγάρι, μία επιπλοκή στην εγκυμοσύνη είχε ως αποτέλεσμα ο Κωνσταντίνος Καζάκος να γεννηθεί λίγες μέρες μετά και συγκεκριμένα στις 25 Απριλίου με καισαρική τομή.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Πηγή: Newsbeast