Νεκρές μάνα και κόρη που είχαν εξαφανιστεί στην Κατερίνη

244

Νεκρές στο αυτοκίνητό τους, βρέθηκαν πριν από λίγη ώρα η 17χρονη Μαρία Ιωάννα Δεληγιάννη και η 45χρονη μητέρα της στο χωριό Άγιος Δημήτριος στην περιοχή Καρακόλι.

Πληροφορίες αναφέρουν πως το όχημα εντοπίστηκε σε χαράδρα βάθους περίπου 120 μέτρων κοντά στην ορεινή περιοχή Φωτεινά, απ’ όπου διέρχεται η παλιά εθνική οδός Κατερίνης – Ελασσόνας. Ήδη η πυροσβεστική έχει σπεύσει στο σημείο. 

Από τα πρώτα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας δεν διαφαίνονται ίχνη εγκληματικής ενέργειας, ωστόσο ειδοποιήθηκαν να φτάσουν στο σημείο ιατροδικαστής αλλά και αστυνομικοί των εγκληματολογικών ερευνών. Οι δύο σοροί βρέθηκαν δίπλα και εξωτερικά από το αυτοκίνητο.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην τελευταία ανακοίνωσή του ενημέρωσε ότι υπάρχουν πληροφορίες πως η ανήλικη και η μητέρα της πιθανόν να επιβαίνουν σε όχημα Ι.Χ χρώματος μπλε, μάρκας Mazda με αριθμό κυκλοφορίας ΥΡΙ 8456.

Η εξαφάνιση

Το θρίλερ της εξαφάνισης που μετατράπηκε σε τραγωδία ξεκίνησε πριν από μία εβδομάδα, όταν μάνα και κόρη εξαφανίστηκαν από το χωριό Μηλιά της Κατερίνης.

Εκείνο το πρωί θα πήγαιναν μία μεγάλη βόλτα με το αυτοκίνητο. Η Μαρία είχε πολλές μέρες να βγει από το σπίτι και από την προηγούμενη ημέρα ζητούσε επίμονα από τη μητέρα της να πάνε κάπου μαζί. Εκείνη δεν ήθελε να της χαλάσει το χατίρι και της υποσχέθηκε βόλτα με το αυτοκίνητο. Άλλωστε, δεν έπρεπε να αργήσουν γιατί το απόγευμα ήταν το πάρτι της Μαρίας για τα γενέθλιά της.

Από εκείνη την ώρα εξαφανίστηκαν τα ίχνη τους. Στις έρευνες συμμετείχαν από την πρώτη στιγμή, μεταξύ άλλων, η ελληνική αστυνομία, η Εθελοντική Ομάδα Δράσης της περιοχής, ο Δήμος Κατερίνης, ο Ερυθρός Σταυρός, drones, οι κάτοικοι του χωριού και εθελοντές από άλλες περιοχές.  

Πηγή: zougla.gr