Φονικό στα Μέγαρα: Νέες συγκλονιστικές μαρτυρίες για τον γιατρό

442

Δύο περίπου εβδομάδες μετά την τραγωδία στα Μέγαρα, όπου 50χρονος σκότωσε τον κουνιάδο του, οι μαρτυρίες για τη δολοφονία του γιατρού συγκλονίζουν αφού δείχνουν με τον πιο γλαφυρό τρόπο πώς βιώνουν το τραγικό περιστατικό οι κοντινοί του άνθρωποι.

Ο κουμπάρος του θύματος -γιατρός επίσης στο επάγγελμα- μίλησε για τη σχέση του με τον 46χρονο. «Πήγαινε κόσμος και του έλεγε τα προβλήματά του, ήταν άνθρωπος που βοηθούσε όποιον περνούσε από το γραφείο του» δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Προσπαθήσαμε να κάνουμε ανάνηψη…»

Μιλώντας για τη νύχτα της δολοφονίας, περιέγραψε πως δέχτηκε ξαφνικά ένα τηλεφώνημα από άγνωστο αριθμό. Ήταν η πρώην σύζυγος του δράστη, η οποία τον ειδοποιούσε για το τι έγινε.

Σοκαρισμένος, όπως λέει, έσπευσε στο νοσοκομείο και είδε το ασθενοφόρο να καταφτάνει και να ανοίγει την πόρτα. Εκεί συνειδητοποίησε πως όλα είχαν τελειώσει.

«Προσπαθήσαμε με το που πήγαμε μέσα να κάνουμε ανάνηψη αλλά δεν… Η σύζυγός του ήταν στον διπλανό θάλαμο για να μη βλέπει, ήταν σε κατάσταση σοκ. Κανείς ακόμα δεν το έχει χωνέψει, είναι πάρα πολύ άδικο» λέει μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του, μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

«Αδιανόητο αυτό που συμβαίνει»

Την ίδια ώρα, με τα καλύτερα λόγια για το θύμα μίλησε και ο αδερφός ενός νέου ανθρώπου που μετά από σοβαρό τροχαίο έμεινε καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι.

Οπως είπε ο Βαγγέλης, ο γιατρός ήταν αυτός που έμαθε στον αδερφό του ξανά να κουνά τα δάχτυλά του. Μιλά για έναν άνθρωπο που βοηθούσε τους πάντες, και που δεν πίστευε στα αυτιά του όταν άκουσε την είδηση του θανάτου του.

«Στην αρχή δεν το πίστεψα. Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει. Από το πουθενά βρέθηκε κάποιος και το πυροβόλησε» περιγράφει, λέγοντας πως και ο αδερφός του στενοχωρήθηκε πολύ.

Πηγή: tanea.gr