Συνάντηση Νταντάμη με το Σύλλογο Κοκκινοπλιτών Πιερίας “Ο Όλυμπος”

394

Τον Αντιδήμαρχο Υπηρεσίας Δόμησης και Τουρισμού Γιώργο Νταντάμη επισκέφθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Κοκκινοπλιτών Πιερίας «Ο ΟΛΥΜΠΟΣ». Στην συνάντηση, συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Λάζαρος Παπαδόπουλος, ο Αντιπρόεδρος Αθανάσιος Σιαμάτρας, η Ταμίας Δήμητρα Φάκα, τα μέλη Άννα Παλάγκα, Αντώνης Σιαμάτρας και Γιάννης Τίγκας καθώς και ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Βασίλης Σιαμάτρας.

Οι Κοκκινοπλίτες συνεχάρησαν τον κ. Νταντάμη για την ανάληψη των καθηκόντων του και του ευχήθηκαν καλή δύναμη και επιτυχία στο έργο του. Στη συνέχεια, αναφέρθηκαν στη συνεργασία με τον Δήμο Κατερίνης υπογραμμίζοντας την ιστορική διαδρομή και τη συνεισφορά του πολιτιστικού συλλόγου των Κοκκινοπλιτών στα τοπικά δρώμενα.

Ο κ. Νταντάμης τους ευχαρίστησε για την τιμητική επίσκεψη και διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος Κατερίνης είναι ενεργός συμπαραστάτης των πολιτιστικών συλλόγων με σημαντική ιστορική διαδρομή και ρόλο στα τοπικά δρώμενα. «Θέλω να σας συγχαρώ για τη διαχρονική δράση σας στη διατήρηση της πολιτιστικής ταυτότητας των Κοκκινοπλιτών και την προαγωγή των τοπικών πολιτιστικών παραδόσεων. Ο Δήμος Κατερίνης είναι δίπλα σε τέτοιου είδους δημιουργικές πρωτοβουλίες και στηρίζει τη δράση των πολιτιστικών Συλλόγων», είπε ο κ. Νταντάμης.

Ο Σύλλογος Κοκκινοπλιτών χάρισε στον Αντιδήμαρχο μια εικόνα του Αγίου Γεωργίου.