Λαμία: Αιτήθηκε αποφυλάκιση ο δικηγόρος που κατηγορείται για ασέλγεια σε 11χρονη

185

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Λαμίας, η εξέταση της προσφυγής κατά του εντάλματος που του επέβαλλε την προσωρινή κράτηση, του 71χρονου δικηγόρου που έχει προφυλακιστεί για την υπόθεση ασέλγειας σε βάρος 11χρονης μαθήτριας και μάλιστα από την ηλικία των 8 χρόνων.

Η προσφυγή συζητήθηκε παρουσία του κατηγορουμένου ο οποίος μετήχθη γι’ αυτό το σκοπό από τις φυλακές Τρίπολης όπου και κρατείται μέχρι την τακτική δικάσιμο. Η απόφαση του Συμβουλίου δεν έγινε γνωστή και μέχρι τότε ο 71χρονος θα επιστρέψει στις φυλακές όπου και κρατείται.

Το χρονικό της υπόθεσης 

Ο 71χρονος δικηγόρος  φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά τη μικρή κόρη του ανθρώπου που εργαζόταν στο εξοχικό του, σε παραλιακό οικισμό της Φθιώτιδας και την  1η Οκτωβρίου 2019 ο 71χρονος δικηγόρος είχε κριθεί προφυλακιστέος στη Λαμία. 

Τότε είχε εμφανισθεί με  δύο δικηγόρους του, θέλοντας να στηρίξει τη δική του θέση για τα γεγονότα, αρνούμενος κατηγορηματικά οποιαδήποτε ανάμειξή του σε περίπτωση ασέλγειας σε βάρος της μικρής, για την οποία δήλωσε ότι βοηθούσε οικονομικά την οικογένειά της.

Ωστόσο, η πλευρά της μικρής, που φέρεται να υφίστατο κακοποίηση από τον δικηγόρο από την τρυφερή ηλικία των οκτώ ετών, επέμενε ότι υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία για την ενοχή του 71χρονου. 

Πηγή: LamiaReport.gr

Πηγή: zougla.gr