Η ΝΟ.Δ.Ε. καταγράφει τα αιτήματα επιχειρηματικών κλάδων

496

Συνεχίζει τις επαφές με παραγωγικούς και θεσμικούς τοπικούς φορείς η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή (ΝΟ.Δ.Ε) Πιερίας της Νέας Δημοκρατίας, με σκοπό την καταγραφή των αιτημάτων που απασχολούν διάφορους κλάδους, αλλά και την ανταλλαγή απόψεων.  Το πρωί της Τετάρτης 13 Νοεμβρίου 2019 κλιμάκιο της ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας, αποτελούμενο από τον Πρόεδρο κ. Χαράλαμπο Μπρουσκέλη, την υπεύθυνη   Εργαζομένων Δημοσίου & Ιδιωτικού τομέα κ. Κική Καραγιαννίδου – Τσακιρίδου και τον κ. Γιάννη Παπαδόπουλο από τον Τομέα Οικονομίας & Επιχειρηματικότητας, επισκέφθηκε το Σύλλογο Διπλωματούχων Μηχανικών Πιερίας και το Παράρτημα του Τ.Ε.Ε.  στην Κατερίνη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν διάφορα θεσμικά θέματα που απασχολούν τον κλάδο των μηχανικών, ενώ έγινε ιδιαίτερη αναφορά και σε ζητήματα τοπικού ενδιαφέροντος.

Από την πλευρά των μηχανικών, στη συνάντηση με τα μέλη της ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας της Ν.Δ., συμμετείχαν οι κύριοι Αναστάσιος Τασούλας, Κωνσταντίνος Μπίσμπας, Κωνσταντίνος Βασιλειάδης, Απόστολος Πίτσιας, Δημήτρης Κουσκουρίδης, Δάνης Σαμαράς και Μάνος Μηντζιαρίδης.