Θλίψη στην οικογένεια του Άρη – Έφυγε από τη ζωή ο μικρός Παναγιώτης-Γερβάσιος

277

O μικρός Παναγιώτης-Γερβάσιος «ταξίδεψε» την Τρίτη στη γειτονιά των αγγέλων, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του Άρη.

Η συγκλονιστική ιστορία του μικρού Παναγιώτη-Γερβάσιου είχε αναδειχθεί πριν από λίγες μέρες, όταν αντιπροσωπεία παικτών των «κιτρινόμαυρων», βρέθηκε στο Ωνάσειο, πριν από το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, θέλοντας να συμπαρασταθεί ηθικά στην οικογένεια του Παναγιώτη-Γερβάσιου.

Η ΠΑΕ, η ΚΑΕ και ο ΑΣ Άρης εξέδωσαν συλλυπητήριες ανακοινώσεις, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα συμπαράστασης στους γονείς.

Αναλυτικά η ΠΑΕ Άρης αναφέρει:

Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχούλα σου… Καλό ταξίδι μικρέ μας Παναγιώτη-Γερβάσιε… Κουράγιο και δύναμη στους γονείς…».

Η ΚΑΕ Άρης από την πλευρά της αναφέρει:

«Υπάρχουν στιγμές που οι λέξεις δεν μπορούν να εκφράσουν τη θλίψη και τον πόνο. Η απώλεια του μικρού Παναγιώτη-Γερβάσιου, παρά την τεράστια μάχη που έδωσε, μας έχει συγκλονίσει όλους.

Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ εκφράζει τα πιο θερμά συλλυπητήρια στους γονείς του και στην οικογένειά του, γνωρίζοντας ότι τα λόγια συμπαράστασης δεν μπορούν να απαλύνουν την οδύνη για τον άδικο και πρόωρο χαμό του παιδιού τους.

Ο Θεός ας αναπαύσει τη ψυχούλα του…».

Η ανακοίνωση του ΑΣ Άρης αναφέρει:

«Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ εκφράζει την βαθιά οδύνη του για τον θάνατο του μικρού Παναγιώτη – Γερβάσιου, ο οποίος νοσηλευόταν στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουρχικό Κέντρο.

Ο Παναγιώτης – Γερβάσιος αναγκάστηκε να δώσει τη μεγαλύτερη μάχη του σε πολύ μικρή ηλικία και δυστυχώς την έχασε, βυθίζοντας στη θλίψη όλη την οικογένεια του ΑΡΗ. Εκφράζουμε τα πιο θερμά συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του και ευχόμαστε στους γονείς του να είναι δυνατοί για να θυμούνται το αγγελούδι τους. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα το σκεπάσει…».

Πηγή: thestival.gr

Πηγή: zougla.gr