Στην Εθνική Βιβλιοθήκη, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, το Λεύκωμα “Flowers: Olympus Terra & Mare, Hellas”

412

Από σήμερα το Λεύκωμα “Flowers: Olympus Terra & Mare, Hellas” με συγγραφείς τους Έφη Μπάσδρα και Ελευθέριος Κηπόπουλος, βρίσκεται στην Εθνική Βιβλιοθήκη, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Το λεύκωμα είναι δίγλωσσο, στα αγγλικά και τα ελληνικά, και το προλογίζει ο οικουμενικός Πατριάρχης κος. Βαρθολομαίος και ο ακαδημαϊκός καθ. Χρήστος Ζερεφός.

Το λεύκωμα κυκλοφόρησε απο τις Εκδόσεις Broken Hill Publishers LTD, τον Απρίλιο του 2019, υπάρχει στον Εύδοξο και πωλείται στα βιβλιοπωλεία. Το λεύκωμα θα ταξιδέψει ανά τον κόσμο με τη διοργάνωση παρουσιάσεων και δράσεων αναφορικά με τον Όλυμπο.

Τα έσοδα από τις πωλήσεις του βιβλίου θα διατεθούν για τη στήριξη μαθητών και φοιτητών της περιοχής μας.

Οι, Εφη Μπάσδρα και Ελευθέριος Κηπόπουλος είχαν επιμεληθεί και το πρώτο τεύχος από σειρά ημερολογίων με θεματική τον Όλυμπο. Το πρώτο τεύχος, Ημερολόγιο 2019 «Πεταλούδες του Ολύμπου» κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του ’18.

Επικοινωνήσαμε με τους συγγραφείς και μας πληροφόρησαν ότι το δεύτερο τεύχος, Ημερολόγιο 2020 «Ορχιδέες του Ολύμπου» θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα στα βιβλιοπωλεία της χώρας.