Μεγάλη επιτυχία για τη 14η Έκθεση KEM Franchise Βορείου Ελλάδος 2019 – Πολλοί Κατερινιώτες την επισκέφθηκαν

298

Σε εξέλιξη αρκετές νέες συνεργασίες franchise

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 14η Έκθεση KEM Franchise

Βορείου Ελλάδος 2019 στην Θεσσαλονίκη, από το απόγευμα της Παρασκευής 8 Νοεμβρίου μέχρι και το βράδυ της Κυριακής στο Porto Palace, με αρκετές νέες συνεργασίες franchise να βρίσκονται σε εξέλιξη.Την έκθεση εγκαινίασε ο Υπουργός Εσωτερικών Μακεδονίας και Θράκης κύριος Καράογλου μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κύριο Γιουτίκα και τον Αντιδήμαρχο Θεσσαλονίκης κύριο Ζεϊμπέκη.

Το franchise αποδεικνύει καθημερινά ότι όχι μόνο αντέχει αλλά και πρωτοστατεί.

Η επισκεψιμότητα της έκθεσης αυξήθηκε κατά 50% σε σχέση με πέρσι, γεγονός που αποδεικνύει ότι το επενδυτικό κοινό της χώρας μας εμπιστεύεται το franchise για να ανοίξει τη δική του επιχείρηση. Οι επισκέπτες της έκθεσης προέρχονταν κυρίως από την Θεσσαλονίκη, όσο και από τους νομούς Λάρισα, Καρδίτσα, Κατερίνη, Ιωάννινα, Κοζάνη, Καστοριά, Φλώρινα, Πέλλα, Κιλκίς, Σέρρες, Δράμα, Καβάλα, Ξάνθη και όχι μόνο.

Όπως δήλωσε ο κ. Μ. Κωνσταντινίδης, Πρόεδρος της ΚΕΜ, «Στη φετινή μας έκθεση αναγνώρισα τη μεγάλη επισκεψιμότητα και την ποιότητα του επενδυτικού κοινού που την επισκέφτηκε. Το ελληνικό επενδυτικό κοινό έχει αυξηθεί και έχει ωριμάσει και χαίρομαι ιδιαίτερα που μέσα από τις εκθέσεις μας οι ενδιαφερόμενοι επισκέπτες μας έχουν αποκτήσει ουσιαστική γνώση και μεγάλη εμπιστοσύνη στο franchising.»

Πολλές αποδοτικές συμφωνίες επισύναψαν οι εταιρίες που συμμετείχαν, κατά τη διάρκεια της Έκθεσης, και οι εκθέτες σχολίασαν τις πολύ καλές προοπτικές για τη δημιουργία και άλλων συμφωνιών στο προσεχές διάστημα, με εντυπωσιακή παρατήρηση των εκθετών να ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη τους συμμετέχοντας στην προσεχή έκθεση ΚΕΜ Αθήνας 2020.

Η 22η Έκθεση KEM FRANCHISE

ΑΘΗΝΩΝ θα πραγματοποιηθεί 13-16 Μαρτίου 2020 στο Εκθεσιακό Κέντρο ΜΕΚ Παιανίας και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο www.kemexpo.gr και στο τηλέφωνο 210-608 45 50.

Πηγή: typosthess.gr