Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας και τον Πειραιά – Κλειστός ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα

180

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν σήμερα, σύμφωνα με την αστυνομία, στο κέντρο της Αθήνας και τον Πειραιά, λόγω της επίσημης επίσκεψης του προέδρου της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, Σι Τζινπίνγκ.

Ειδικότερα, οι ρυθμίσεις αυτές θα πραγματοποιηθούν το πρωί, το μεσημέρι και τις απογευματινές ώρες στο κέντρο της Αθήνας, ενώ στον Πειραιά μόνο το απόγευμα.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ξεκίνησαν σταδιακά από τις εννιά το πρωί και αφορούν σε πρώτη φάση τις περιοχές Χίλτον, Πλατεία Συντάγματος, Προεδρικό Μέγαρο και Ακρόπολη. Ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα είναι κλειστός και οι συρμοί διέρχονται χωρίς να πραγματοποιούν στάση, ενώ κλειστές είναι η Βασιλίσσης Σοφίας από τη Βασιλέως Κωνσταντίνου στην άνοδο και στην κάθοδο από τη Ζαχάρωφ.

Προβλήματα παρατηρούνται στη Λεωφόρο Κηφισού από την Αθηνών έως τη Φιλαδέλφεια στην άνοδο και στην κάθοδο της Λεωφόρου Κηφισού έως τα ΚΤΕΛ. 

Επίσης, «στο κόκκινο» είναι η κίνηση στην άνοδο της Αλεξάνδρας και στα δύο ρεύματα της Κηφισίας, στην Βασιλέως Κωνσταντίνου, στην άνοδο της Συγγρού, στη Βασιλίσσης Αμαλίας, στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης και στην περιφερειακή Καρέα προς Αθήνα. Μποτιλιάρισμα σημειώνεται επίσης στην κάθοδο της Μεσογείων και στην Κατεχάκη στο ρεύμα από Ηλιούπολη. 

Για τις απογευματινές ρυθμίσεις θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση. 

Πηγή: kathimerini.gr