Επιτυχημένη η παρουσία του Επιμελητηρίου Πιερίας στην  έκθεση «FoodPANORAMA Expo & ΟΙΝΟΓΕΥΣΕΙΣ & Cyprus HoReCa Expo 2019»

343

 Ηλίας Χατζηχριστοδούλου: «Το Επιμελητήριο Πιερίας συνεχίζει με συνέπεια την προβολή των πιερικών προϊόντων με στόχο τη συνεργασία και την ενίσχυση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων»

Επιτυχημένη ήταν η παρουσία του Επιμελητηρίου Πιερίας στην έκθεση FoodPANORAMA Expo & ΟΙΝΟΓΕΥΣΕΙΣ 2019 & Cyprus HoReCa Expo 2019, στις 9 και 10 Νοεμβρίου 2019, στην Κρατική Έκθεση Κύπρου, στην Λευκωσία της Κύπρου.

Το Επιμελητήριο Πιερίας, που εξασφάλισε ένα από τα καλύτερα περίπτερα για να στεγάσει τους εκθέτες του, έδωσε τη δυνατότητα στους επιχειρηματίες να προβάλουν και να προωθήσουν τα προϊόντα τους.

Παράλληλα μοιραζόταν τουριστικά έντυπα του Επιμελητηρίου Πιερίας με στόχο την ανάδειξη της Πιερίας ως ένας ελκυστικός τουριστικός προορισμός όλο τον χρόνο.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, που συνόδευσε την επιχειρηματική αποστολή είχε τη δυνατότητα στα εγκαίνια της έκθεσης να αναφερθεί τόσο στα τοπικά ποιοτικά προϊόντα που αποτελούν ένα δυναμικό κλάδο όσο και στον τουρισμό της Πιερίας, καθώς και να έρθει σε επαφή με εγχώριους και διεθνείς εκθέτες και εταιρίες.

Στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν διαγωνισμοί μαγειρικής, γαστρονομικές επιδείξεις και ομιλίες με ιστορική αναδρομή για την εξέλιξη των τροφίμων.