Τι κάνει η Ρις Γουίδερσπουν και δε γερνά με τίποτα

254

Ως μια από αυτές τις χολιγουντιανές ηθοποιούς που τα έχει πολύ καλά με τον χρόνο, παραμένει όσο φρέσκια και λαμπερή ήταν και στις πρώτες ταινίες της.

Και, όπως είναι φυσικό, έχει κι αυτή τα μικρά καθημερινά μυστικά της. Και τα καλά νέα εδώ είναι πως δεν πρόκειται για πανάκριβες τεχνικές αναδόμησης, αλλά για μια απλή ρουτίνα περιποίησης του δέρματος!

Σε βίντεο που ανέβασε λοιπόν στην πλατφόρμα του Instagram, τραβηγμένο στο μπάνιο της, μοιράστηκε τα 3 βήματα της skincare ρουτίνας της.

Πρώτο βήμα, ο σχολαστικός καθαρισμός. Αφαιρεί στην εντέλεια το μακιγιάζ, προτιμώντας καθαριστικά έλαια φιλικά στη φυσική υγρασία της επιδερμίδας.

Δεύτερο βήμα, το μασάζ στο πρόσωπο, μια νέα τάση που έχει ήδη καθιερωθεί. Με το μασάζ, τονώνεται η κυκλοφορία του αίματος στο πρόσωπο και το δέρμα δείχνει πιο λαμπερό. Μασάζ κάνει μάλιστα και το πρωί, καθώς «τότε με βοηθά να ξεφορτωθώ τους μαύρους κύκλους».

Τρίτο βήμα, το peeling. Αφού ξεπλύνει το πρόσωπό της μετά το μασάζ με ζεστό νερό, προχωρά σε ένα χημικό peel με ισχυρά συστατικά και αντιοξειδωτικά, όπως το γαλακτικό οξύ και η γλυκονολακτόνη. Ουσίες που προάγουν την κυτταρική κυκλοφορία.

Το τρίτο βήμα ολοκληρώνεται με την εφαρμογή μιας ενυδατικής κρέμας σε όλο το πρόσωπο: «Μην ξεχνάτε την ενυδατική κρέμα το βράδυ κυρίες μου», συμβουλεύει χαρακτηριστικά…

Πηγή: Newsbeast