«Θα γίνω καλά, όλοι θα γίνουμε καλά»: Η μάνα μετά τις μαχαιριές από την κόρη της

189

Με τραύματα στην κοιλιακή χώρα και τον θώρακα παρέλαβαν από τα Καμίνια στον Πειραιά, τα ξημερώματα της Πέμπτης, οι διασώστες την 48χρονη μητέρα δύο κοριτσιών.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν δει μέχρι στιγμής το φως της δημοσιότητας, το 14χρονο κορίτσι κατάφερε στην μητέρα του οκτώ μαχαιριές, ενώ εκείνη κοιμόταν. Οι φωνές ξύπνησαν την άλλη κόρη της 48χρονης, η οποία ειδοποίησε τους συγγενείς και τις Αρχές.

«Δεν θυμάμαι πολλά. Για οτιδήποτε θυμηθώ θα ενημερώσω τις δικαστικές αρχές» φέρεται να είπε η 14χρονη όταν οι αστυνομικοί προσπάθησαν να της πάρουν κατάθεση.

Σε κάδο σκουπιδιών το κουζινομάχαιρο

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, οι αστυνομικοί εντόπισαν το κουζινομάχαιρο που χρησιμοποίησε η 14χρονη σε έναν κάδο κοντά στο σπίτι της. Αν και οι ειδικοί που εξέτασαν το κορίτσι δεν διαπίστωσαν ότι πάσχει από κάποια ψυχική νόσο, ο εισαγγελέας ζήτησε την επανεξέταση και παρακολούθησή της.

Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί τι ήταν αυτό που οδήγησε την 14χρονη σε αυτή την πράξη, με τους αστυνομικούς να μην εντοπίζουν κάποιο πρόβλημα στο οικογενειακό περιβάλλον.

Στο μεταξύ, η 48χρονη μητέρα νοσηλεύεται, εκτός κινδύνου, στο Θριάσιο Νοσοκομείο μετά από εγχείρηση σπληνεκτομής που υπεβλήθη.

Τι υποστηρίζει η 48χρονη

Η μητέρα των δύο κοριτσιών, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έχει επικοινωνήσει μαζί τους και περισσότερο με την 14χρονη δράστρια.

Η ίδια το μόνο που θέλει είναι να γυρίσει κοντά στα παιδιά της και να ξεχαστεί το τραγικό περιστατικό.

Σύμφωνα μάλιστα με τους συγγενείς της, η 48χρονη συνεχώς λέει πως «και εγώ θα γίνω καλά, και όλοι θα γίνουμε καλά».

Το χρονικό της υπόθεσης

Όλα ξεκίνησαν όταν το ένα από τα δύο δίδυμα κορίτσια πετάχτηκε από το κρεβάτι του, κατευθύνθηκε προς την κουζίνα, όπου άρπαξε ένα μαχαίρι και στη συνέχεια πήγε στο σαλόνι, όπου κοιμόταν η μητέρα της σε ράντσο και άρχισε να τη μαχαιρώνει.

Η μητέρα του κοριτσιού, με αίματα, άρχισε να φωνάζει για βοήθεια την δεύτερη κόρη της, που ξύπνησε, κατάφερε να πάρει το μαχαίρι που κρατούσε η δίδυμη αδερφή της και ειδοποίησε το ΕΚΑΒ.

«Θεέ μου τι έκανα!» μονολογούσε η 14χρονη που μαχαίρωσε τη μητέρα της, που φαινόταν να τα έχει χαμένα, ενώ τηλεφώνησε στον σύντροφο της μητέρας της, που μένει κοντά, για να βοηθήσει. Το ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο και παρέλαβε τόσο τη μητέρα, όσο και το παιδί, που διακομίσθηκε στο Παίδων.

Το κορίτσι φαινόταν να τα έχει χαμένα και να μην έχει συνειδητοποιήσει τι ακριβώς έχει κάνει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γονείς των κοριτσιών, αν και χωρισμένοι, διατηρούσαν άριστες σχέσεις και η 14χρονη που μαχαίρωσε την ίδια της τη μητέρα ήταν μία πολύ καλή μαθήτρια.

Πηγή: tanea.gr