Δείτε τα τρία ελληνικά νησιά που προβάλλονται στην τουριστική έκθεση του Λονδίνου

230

Σε ένα μοναδικό αφιέρωμα για την ομορφιά τριών ελληνικών νησιών προχωρά το ταξιδιωτικό περιοδικό TTG (Travel Trade Gazette) στην έκθεση WTM του Λονδίνου, που προσελκύει όλα τα βλέμματα της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας.

Συγκεκριμένα, η Πάρος, η Μήλος και η Σαντορίνη ξεχωρίζουν στην τουριστική έκθεση του Λονδίνου, με τους υπεύθυνους του περιοδικού να επισημαίνουν τα στοιχεία που τα κάνουν ξεχωριστά.

Ειδικά για την Πάρο, το δημοσίευμα με τίτλο «Island Hopping στις Κυκλάδες», αναφέρει ότι είναι πιο δημοφιλής στις οικογένειες και στους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ, «χάρη στις άφθονες μακρές αμμώδεις παραλίες της, ενώ το νησί εξακολουθεί να είναι γεμάτο με μικροκαλλιέργειες από σιτάρι και κριθάρι, ελαιώνες και οπωρώνες γεμάτες με εσπεριδοειδή – αν και ο τουρισμός κυριαρχεί ως βασική βιομηχανία».

Για τη Μήλο αναφέρεται ότι «τα γραφικά ψαροχώρια και τα ρουστίκ ταβερνάκια στη γραμμή της ακτής, προσφέρουν θέα στα γαλανά, κρυστάλλινα νερά στους πελάτες που μπορούν επίσης να εξερευνήσουν μυστηριώδεις αρχαίες κατακόμβες».

Πηγή: zougla.gr