Δημήτρης Παπανώτας για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Δεν ξέρω, έχει παραισθήσεις;

268

Καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά ήταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην παρουσία της στην τηλεόραση. Και πάνω στην πλάκα με το Νίκο Μουτσινά για το ενδεχόμενο κάποια στιγμή να χρειαστεί να τον αντικαταστήσει στην εκπομπή του είπε πως στο παρελθόν είχε αντικαταστήσει παρουσιάστριες που είχαν μείνει έγκυες, αναφέροντας ως παράδειγμα τη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Κάποτε οι παρουσιάστριες έμεναν έγκυες. Θυμάμαι μια φορά που είχε μείνει η Σταματίνα, είχα πάει εγώ να την αντικαταστήσω», είπε χαρακτηριστικά. Το επίμαχο στιγμυότυπο προβλήθηκε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα με τον Δημήτρη Παπανώτα να έχει τις ενστάσεις του.

«Έχει παραισθήσεις; Δεν αντικατέστησε ποτέ τη Σταματίνα. Μια φορά καλεσμένη την είχαμε όταν έλειπε η Σταματίνα. Μήπως νόμιζε ότι την αντικατέστησε τελικά;», είπε για να συμπληρώσει η Ελένη Τσολάκη: «Η παρουσιάστρια έλειπε 20 μέρες και η Κωνσταντίνα ήρθε μία».

Στη συνέχεια, ο Παπανώτας σχολίασε: «Από την καριέρα μας τι βλέπεις; Χρειαζόμασταν βοήθεια από την Κωνσταντίνα; Να έρθει να την βοηθήσουμε να το δεχτώ».

Πηγή: Newsbeast