Ενθουσιασμός & ένθερμο χειροκρότημα στην συναυλία HAWK και dj APO στο Δημοτικό Πάρκο Κατερίνης

913

Με ιαχές, δυνατά χειροκροτήματα και επιφωνήματα θαυμασμού υποδέχθηκε η νεολαία τον Διεθνούς εμβέλειας ράπερ Hawk και τον dj ΑPO στην σκηνή των «Αικατερινείων», η οποία στήθηκε στο άγαλμα της Πολύτεκνης Μητέρας, στο Δημοτικό πάρκο, το βράδυ του Σαββάτου 02 Νοεμβρίου.

Στο ξεκίνημα, ο dj APO ξεσήκωσε το ακροατήριο δίνοντας τον καλύτερο του εαυτό στα decks και ακολούθησε χορευτικό σόου από την ομάδα του γυμναστηρίου Magic. Γύρω στις 10:30μ.μ., στη σκηνή ανέβηκε ο Hawk προκαλώντας το ένθερμο χειροκρότημα και τα επιφωνήματα εκατοντάδων μαθητών και νέων που κατέκλυσαν το Δημοτικό Πάρκο για να παρακολουθήσουν τον δημοφιλή ράπερ. Ο Hawk, με καταγωγή από την Κατερίνη, στο ξεκίνημα της συναυλίας υπογράμμισε ότι είναι ιδιαίτερη η χαρά του που βρίσκεται στη γενέτειρά του και συμμετέχει στα «Αικατερίνεια». Η νεολαία τραγούδησε και χόρεψε στους ρυθμούς του ράππερ μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Τη συναυλία χαιρέτισε ο πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού (Ο.Π.Π.Α.Π.) – Νίκος Τσιαμπέρας, τονίζοντας: «σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας. Σας μεταφέρω τους χαιρετισμούς του Δημάρχου Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμου. Η νεολαία είναι προτεραιότητα της νέας Δημοτικής Αρχής. Είστε οι πρωταγωνιστές στον Δήμο Κατερίνης. Η αποψινή εκδήλωση είναι αφιερωμένη σε σας όπως επίσης και ένας ευρύτερος σχεδιασμός δράσεων οι οποίες  θέτουν στο επίκεντρο τη νεολαία μας».