Δείτε την όμορφη κόρη του Αντόνιο Μπαντέρας

1081

Έχουν μία δυνατή σχέση και σε κάθε σημαντική στιγμή για εκείνον, είναι πάντα στο πλευρό του. Ο λόγος για τον Αντόνιο Μπαντέρας και την κόρη του Στέλλα την οποία απέκτησε από το γάμο του με την Μέλανι Γκρίφιθ. Ο διάσημος Ισπανός ηθοποιός πρόσφατα βρέθηκε στα Hollywood Film Awards» όπου έλαβε το βραβείο του καλύτερου ηθοποιού.

Και σε αυτή τη σημαντική επαγγελματικά στιγμή για εκείνον, δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό του η κόρη του. Μάλιστα, όλα τα φλας των φωτογράφων άστραψαν πάνω στην όμορφη 23χρονη, η οποία συνόδευσε το μπαμπά της στο κόκκινο χαλί.

Η Στέλλα ακολουθεί τα βήματα των διάσημων γονιών της, αφού και η ίδια ηθοποιός, ενώ έχει αδυναμία και στη μόδα. Γεννήθηκε στην Ισπανία και είναι ετεροθαλής αδερφή της επίσης ηθοποιού, Ντακότα Τζόνσον, από τον γάμο της Γκρίφιθ με τον Ντον Τζόνσον. Μάλιστα, η Ντακότα ήταν αυτή που έδωσε το βραβείο στον Μπαντέρας στην λαμπερή βραδιά των «Hollywood Film Awards».

Ο Ισπανός ηθοποιός τη βραδιά αυτή είχε στο πλευρό του και τη σύντροφό του, Νικόλ Κίμπελ. Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και τέσσερα χρόνια, ενώ η γνωριμία του με την όμορφη 38χρονη έγινε όταν εκείνος ήταν ακόμα παντρεμένος με την Μέλανι Γκρίφιθ. Ωστόσο, όπως έχει τονίσει σε συνεντεύξεις του, η σχέση τους ξεκίνησε μόλις βγήκε το διαζύγιό του με την Αμερικανίδα ηθοποιό.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Πηγή: Newsbeast