Το «αντίο» του Γιώργου Νταλάρα στον Γιάννη Σπανό

215

Για έναν «σπουδαίο, πολύ μεγάλο συνθέτη, που το έργο του θα ζει για πάντα» έκανε λόγο ο Γιώργος Νταλάρας, στο αποχαιρετιστήριο του μήνυμα στον Γιάννη Σπανό, ο οποίος έφυγε σήμερα από τη ζωή, σε ηλικία 76 ετών.

Με κοινοποίηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο δημοφιλής τραγουδιστής αναφέρθηκε στον «υπέροχο, χαριτωμένο, πάντα γελαστό και γενναιόδωρο Γιάννη», ο οποίος παρότι «δε ζει μαζί μας» πια, θα συνεχίσει να ζει μέσω των τραγουδιών του και της μουσικής του.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Γιώργου Νταλάρα: 

«Βαριά θλίψη, κενό. Σαν να μην έφταναν οι απώλειες αυτό τον καιρό. Ξέρω… Δε ζει μαζί μας, θα ζουν για πάντα τα μεγάλα τραγούδια του, η μουσική του. Παρηγοριά. Έφυγε ο Γιάννης Σπανός. Ένας σπουδαίος, ένας πολύ μεγάλος συνθέτης, που το έργο του θα ζει για πάντα. Μας λείπει όμως κι ο άνθρωπος. Ο υπέροχος, ο χαριτωμένος, ο πάντα γελαστός, ο γενναιόδωρος Γιάννης. Το κενό είναι μεγάλο, δυσαναπλήρωτο. Ο θάνατος είναι νομοτέλεια, όμως αυτούς που αγάπησες, κακά τα ψέμματα, τους θες κοντά σου, όσο γίνεται πιο πολύ. Στο καλό αγαπημένε μου φίλε. Σ’ ευχαριστώ».

Πηγή: kathimerini.gr