Παλλήνη : Σοκαρισμένη η μητέρα του 3χρονου που ξέχασαν σε σχολικό

180

Σοκαρισμένη δηλώνει η μητέρα του 3χρονου παιδιού, το οποίο το πρωί της Τρίτης έμεινε κλεισμένο για περίπου τέσσερις ώρες σε σχολικό λεωφορείο, στην Παλλήνη Αττικής.

Όλα ξεκίνησαν ότι η διευθύντρια του ιδιωτικού παιδικού σταθμού ενημέρωσε τη μητέρα ότι ο γιος της δεν βρισκόταν στο σχολείο. Ωστόσο, η ίδια εξήγησε ότι είχε βάλει τον 3χρονο στο σχολικό λεωφορείο και επομένως έπρεπε να βρίσκεται στον παιδικό σταθμό.

Έντρομη, η μητέρα αποφάσισε να μεταβεί στον χώρο του σχολείου, προκειμένου να διαπιστώσει τι συνέβαινε.

«Λίγο πριν φτάσω στο σχολείο μου τηλεφωνούν και μου λένε: «Ηρεμήστε τον βρήκαμε, τον είχαμε ξεχάσει μέσα στο λεωφορείο!» Από τις 7:30 έως τις 11:20 το 3χρονο παιδάκι ήταν δεμένο με τη ζώνη, μόνο του και έκλαιγε. Ήταν σοκαρισμένος και φοβισμένος, δεν μιλούσε» δήλωσε η μητέρα, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Star.

«Το μόνο που μου είπε ήταν: «Μαμά έκλαιγα, μαμά έκλαιγα…»» πρόσθεσε.

Νοσηλεύεται στο «Παίδων Πεντέλης»

Το 3χρονο αγοράκι νοσηλεύεται από την πρώτη στιγμή στο «Παίδων Πεντέλης», όπου έχει εξεταστεί και από παιδοψυχολόγους.

Σε κάθε περίπτωση, οι γονείς του παιδιού ζητούν την παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων, καθώς «δεν ξέχασαν μια τσάντα ή τα γυαλιά».

«Θεωρώ απαράδεκτο αυτό το λάθος που έγινε. Δεν ξέχασαν μια τσάντα, τα γυαλιά, ξέχασαν ένα παιδί! Να πληρώσουν γι΄αυτό που έγινε» καταλήγει η μητέρα του.

Η αστυνομία, από την πλευρά της, φέρεται να έχει συλλάβει τους δύο συνοδούς, αλλά και τον οδηγό του σχολικού λεωφορείου.

Πηγή: in.gr