Ο Παύλος Χαϊκάλης εξηγεί τι ήταν αυτό που τον έκανε να αποφασίσει να χάσει 30 κιλά

231

Ο Νίκος Μουτσινάς υποδέχθηκε στο πλατό της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» τον Παύλο Χαϊκάλη και όπως ήταν φυσικό η συζήτηση στράφηκε και στα κιλά που έχει χάσει ο ηθοποιός.

«23 κιλά είχα χάσει όταν σε συναντηθήκαμε το καλοκαίρι» σχολίασε ο ανανεωμένος και φανερά αδυνατισμένος Παύλος Χαϊκάλης με χιούμορ προς τον παρουσιαστή του ΣΚΑΪ. «Τώρα είναι 30 τα κιλά».

«Δεν είναι ούτε στεναχώριες ούτε διάφορα που γραφόντουσαν. Το μεγάλο μυστικό είναι πως πρέπει να αλλάξεις και να κάνεις focus σε αυτό» παραδέχθηκε ο δημοφιλής κωμικός. «Όταν κάναμε τα βιντεάκια με τον Πέτρο, τρελαινόμουν. Έλεγα πως μισώ αυτό το πράγμα που βλέπω απέναντι μου. Δεν υπάρχει αυτός ο άνθρωπος. Δεν μου άρεσε αισθητικά» ομολόγησε με ειλικρίνεια.

«Συν όλα τα προβλήματα που έφερε στη ζωή μου το πάχος» πρόσθεσε ο Παύλος Χαϊκάλης.

«Έχασα τα κιλά μέσα σε τρεισήμισι, τέσσερις μήνες. Έτρωγα ελάχιστες θερμίδες αλλά έπαιρνα όλα τα στοιχεία τα οποία χρειάζεται ο οργανισμός» συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

«Έκανα focus, λοιπόν, σε αυτό, ακολουθώ ένα πρόγραμμα κλινικής διατροφής και απολαμβάνω σήμερα αυτό ακριβώς» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Παύλος Χαϊκάλης.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Πηγή: Newsbeast