Μέμος Μπεγνής: Οι Έλληνες είναι ρατσιστές, δυστυχώς

338

«Αυτή η χώρα μόνο με εξοργίζει, ειδικά στο προσφυγικό ζήτημα. Οι Έλληνες είναι πολύ ρατσιστής λαός, δυστυχώς. Λυπάμαι που το λέω. Με τους μετανάστες, με το χρώμα, με τη σεξουαλική προτίμηση» ανέφερε ο Μέμος Μπεγνής, σε συνέντευξή του για την εκπομπή «Ευτυχείτε».

Ο ηθοποιός παραδέχθηκε: «Ήμουν ο γόης του σχολείου και είχα πολλές κατακτήσεις», ενώ περγράφοντας μια ακραία εκδήλωση λατρείας από θαυμάστριά του, θυμήθηκε: «Ήμουν στο ίδιο καμαρίνι με τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη. Μπαίνει μια κοπέλα μέσα και μου λέει ” Κύρει Μπεγνή θα μπορούσα να σας φιλήσω;”. “Ναι, βεβαίως” απαντώ εγώ. Μου πιάνει το κεφάλι, με σβερκώνει κανονικά και μου δίνει ένα φιλί που τα μάτια μου έγιναν τόσα. Ο Πυγμαλίωνας έβαλε το κεφάλι κάτω και έφυγε. Ναι, το φιλί ήταν γαλλικότατο!».

Ο Μέμος Μπεγνής μίλησε και για την εμμονή πολλών με το Instagram: «Δεν μπορώ αυτό το “η ζωή μου είναι το Instagram”. Τρελαίνομαι. Μπορώ να μαλώσω γι’ αυτό το πράγμα. Φαντάσου να πέσει το Instagram, να μην υπάρχει πια, πόσοι άνθρωποι θα καταστραφούν ψυχολογικά και θα πάνε στο ψυχιατρείο. Επειδή κάποιοι ζουν μόνο μέσα από αυτό».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Πηγή: Newsbeast