Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, περιλαμβάνει στο τεχνικό της πρόγραμμα, σημαντικά έργα αντιπλημμυρικής προστασίας

366

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας σε σωστικές παρεμβάσεις της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας για την αντιπλημμυρική προστασία της περιοχής

Σοφία Μαυρίδου, Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας:«Τα έργα αντιπλημμυρικής προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, προστατεύουν καθώς διασφαλίζουν τις ζωές και τις περιούσιες των κατοίκων και συγχρόνως αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής στην περιοχή»

Με αμείωτο ρυθμό, συνεχίζονται οι σωστικές παρεμβάσεις της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, για την αντιπλημμυρική ΄΄θωράκιση΄΄ της περιοχής.

Επιτόπιο έλεγχο, σε εργασίες καθαρισμού της αντιπλημμυρικής τάφρου Πλατανακίων, προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή απορροή των υδάτων, προχώρησε το πρωί της Τρίτης 29 Οκτωβρίου 2019, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, με τον Αναπληρωτή Προϊστάμενο της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, κ. Παναγιώτη Μαυρίδη και τον Επιστημονικό Συνεργάτη της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, κ. Δημήτρη Ρουκά.

Οι εν λόγω εργασίες, εντάσσονται στο πλαίσιο των σωστικών ενεργειών της Πολιτικής Προστασίας, για την αντιπλημμυρική προστασία της περιοχής.

Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, περιλαμβάνει στο τεχνικό της πρόγραμμα, σημαντικά έργα αντιπλημμυρικής προστασίας, που εξελίσσονται με ικανοποιητικό ρυθμό, για την αποτροπή εμφάνισης πλημμυρικών φαινομένων ,σε ενδεχόμενο εκδήλωσης ακραίων καιρικών συνθηκών, ενόψει της χειμερινής περιόδου. Άλλωστε, καθημερινές, είναι οι επιτόπιες αυτοψίες της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, σε έργα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, προκειμένου να ενημερώνεται για την πορεία υλοποίησής τους.