Εθνικός: Παρελθόν ο Τερεζόπουλος

283

Στη λύση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Τερεζόπουλο προχώρησε ο Εθνικός.

Πολύ άσχημα έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα στη Γ’ Εθνική ο Εθνικός, με τη διοίκηση να προχωρά σε μέτρα. Αρχικά, έλυσε τη συνεργασία της με τους προπονητές Δημήτρη Τερεζόπουλο και Γιώργο Γκοβερίνο. Ωστόσο προανήγγειλε κι άλλες αλλαγές επισημαίνοντας πως φέτος το πρωτάθλημα «παίζεται με άλλους όρους και επηρεάζεται από εξωγενείς παράγοντες».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Διοικούσα Επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τους προπονητές Δ. Τερεζόπουλο και Γ. Γκοβερίνο.

Τους ευχαριστούμε θερμά για την συνεργασία τους και για την εξαιρετική δουλειά που έκαναν χτίζοντας μια πολύ ελπιδοφόρα ομάδα κυριολεκτικά από το μηδέν. Το ήθος οι γνώσεις και η ποιότητα που έχουν σαν άνθρωποι είναι εξαιρετικά σπάνια στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Παρότι η ομάδα παίζει καλό ποδόσφαιρο, δυστυχώς στην Ελλάδα και ειδικά στην Γ Εθνική το ποδόσφαιρο παίζεται με άλλους όρους και επηρεάζεται από εξωγενείς παράγοντες. Επίσης η Διοικούσα επιτροπή ενημερώνει ότι θα υπάρξουν και Διοικητικές αλλαγές στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Συλλόγου μας».

Πηγή: onsports.gr