Χάρης Ρώμας: Εφόσον δεν έκανα παιδί, είναι αυτό το παιδί μου

507

Ο Χάρης Ρώμας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, «Το Πρωινό» και όπως ήταν φυσικό ρωτήθηκε και για την επιστροφή του «Καφέ της Χαράς».

Όταν η συζήτηση ήρθε στην τηλεοπτική κόρη της «Χαράς Χάσκα» τη μικρή «Βάλια», ο Χάρης Ρώμας δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνηση του καθώς πρόκειται για την ανιψιά του.

«Η ανιψιά μου τελείωσε μόλις την νομική και είμαι περήφανος για αυτό. Ακολουθεί μια παράλληλη πορεία. Όπως δηλαδή εγώ σπούδασα ιατρική και πήγαινα κρυφά στη δραματική σχολή. Δεν είναι πως εκείνη το έκανε κρυφά όσο σεμνά» ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Δεν γνώριζα δηλαδή πως το έκανε για τέσσερα χρόνια, ακόμα συνεχίζει να παρακολουθεί μαθήματα. Την ενδιέφερε και την αφορούσε πολύ» πρόσθεσε ο Χάρης Ρώμας. «Για το νέο κύκλο του Καφέ της Χαράς κάναμε δοκιμαστικά και είναι πάρα πολύ καλή. Εγώ ποντάρω σε αυτά τα παιδιά. Και στον Πάρη ανιψιά μου, την Έφη όπως και σε άλλα καινούργια στοιχεία που βάζουμε».

Στη συνέχεια η Φαίη Σκορδά του ζήτησε να βρεθεί ξανά στο πλατό της εκπομπής, αλλά αυτή τη φορά συνοδευόμενος από την Έφη Ρασσιά.

«Δεν θέλω να το παινευτώ ή μάλλον να το παρουσιάσω σαν μεγάλο γεγονός αλλά πραγματικά μου το έχουν ζητήσει πάνω από πέντε μεγάλες εκπομπές. Για μένα είναι συγκινητικό πως είναι η συνέχεια μου. Εφόσον δεν έκανα παιδί, αυτό είναι το παιδί μου» απάντησε εμφανώς συγκινημένος ο Χάρης Ρώμας και κατέληξε: «Το λέω και συγκινούμαι. Με αγαπάει πολύ και εγώ την αγαπάω».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Πηγή: Newsbeast