Κλειστοί δρόμοι λόγω παρελάσεων στην Αττική

214

Για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου κλειστό θα είναι τη Δευτέρα το κέντρο της Αθήνας, ενώ ανάλογες κυκλοφοριακές παρεμβάσεις έχουν προγραμματιστεί από την Τροχαία και σε όλους τους δήμους της Αττικής.

Όπως ανακοινώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ., τη Δευτέρα 28.10.2019 θα πραγματοποιηθούν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων από ώρα 8.00 π.μ. και απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης από ώρα 6.00 π.μ., ανάλογα με τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες και μέχρι το πέρας των εκδηλώσεων.

Ειδικότερα στην Αθήνα, για την κεντρική παρέλαση που ξεκινάει στις 9.00 και μέχρι να ολοκληρωθεί, θα διακοπεί η κυκλοφορία στις λεωφόρους Βασ. Αμαλίας, Πανεπιστημίου, Βασ. Σοφίας, Συγγρού (μεταξύ των οδών Αθ. Διάκου και Διονυσίου Αρεοπαγίτου) και στην Αθ. Διάκου, καθώς και στις κάθετες των παραπάνω λεωφόρων και οδών.

Για την δοξολογία στη Μητρόπολη, από τις 6.00 π.μ. θα διακοπεί η κυκλοφορία στην οδό Μητροπόλεως και στην λεωφόρο Βασ. Όλγας.

Στους δήμους Πειραιά, Παλαιού Φαλήρου και Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης η κυκλοφορία των οχημάτων στις παρακάτω οδούς και λεωφόρους, θα διακοπεί ως εξής:

• Δήμος Πειραιά, από ώρα 6.00μέχρι 14.00: 34ου Πεζικού Συντάγματος, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ομηρίδου Σκυλίτση και Ελ. Βενιζέλου. Ηρώων Πολυτεχνείου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ελ. Βενιζέλου και 2ας Μεραρχίας. Βασ. Γεωργίου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Εθν. Αντιστάσεως και Γρ. Λαμπράκη.

• Δήμος Παλαιού Φαλήρου, από ώρα 6.00 μέχρι 13.00: Λ. Ποσειδώνος, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Αμφιθέας και της οδού Αφροδίτης και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

• Δήμος Βάρης- Βούλας- Βουλιαγμένης, από ώρα 9.00μέχρι 13.00: Λ. Καραμανλή, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Βουλιαγμένης και της οδού Β. Παύλου, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Από την Αστυνομία παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων για την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων να αποφύγουν την κίνησή τους στους δρόμους όπου θα γίνουν οι παρελάσεις και να ακολουθήσουν τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

Πηγή: tanea.gr