Επιστρέφουν οι εκδρομείς – Πολύ αυξημένη κίνηση στις εθνικές οδούς (βίντεο)

262

Πολύ αυξημένη είναι κυκλοφορία των αυτοκινήτων μέχρι και αυτή την ώρα στην εθνική οδό Αθηνών- Κορίνθου, λόγω επιστροφής των κατοίκων της πρωτεύουσας που είχαν φύγει για το τριήμερο. 

Το πιο σοβαρό πρόβλημα παρατηρείται στο τμήμα της εθνικής οδού μετά την Κόρινθο και μέχρι τη Νέα Πέραμο, όπου τα αυτοκίνητα κινούνται με αργούς ρυθμούς, ενώ η κατάσταση είναι καλύτερη από την Νέα Πέραμο έως την Αθήνα.

Σημειώνεται ότι η κίνηση έχει αρχίσει από το απόγευμα και μέχρι τις 18.00 υπήρχε ανάσχεση των αυτοκινήτων στον κόμβο Επιδαύρου και στα διόδια Αφιδνών.

Ανάλογη είνια η κατάσταση και στην εθνική οδό Αθηνών- Λαμίας, η οποία όμως σταδιακά ομαλοποιείται,  με την τελευταία ενημέρωση από την Τροχαία.

Έξω από τη Θήβα και συγκεκριμένα από το Ακραίφνιο, τις στροφές της Υλίκης και μέχρι τα διόδια, τα αυτοκίνητα έχουν σχηματίσει ουρές χιλιομέτρων, δοκιμάζοντας τα νεύρα των οδηγών.

Στην είσοδο της Αθηνών – Λαμίας παρατηρούνται σημαντικές καθυστερήσεις από το ύψος της Μαλακάσας ενώ πριν τα διόδια Αφιδνών οι οδηγοί πρέπει να οπλιστούν με υπομονή. 

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ, lamiareport

Πηγή: kathimerini.gr