Τρείς συλλήψεις για παραβιάσεις της νομοθεσίας περί παιγνίων

311

Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την διενέργεια παράνομων παιγνίων, συνελήφθησαν χθες (25 Οκτωβρίου 2019) το βράδυ στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, τρία άτομα σε διαφορετικές περιπτώσεις, για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων. Ειδικότερα συνελήφθησαν:

  • δύο ημεδαπές ηλικίας 39 και 51 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος ιδιοκτησίας της 39χρονης, με προσωρινά υπεύθυνη την 51χρονη, διαπιστώθηκε να διενεργούνται παράνομα παίγνια σε 25 ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ενώ η 51χρονη παρεμπόδισε τον έλεγχο, μετατρέποντας τις οθόνες των υπολογιστών με τη χρήση κεντρικού υπολογιστή (server), ο οποίος κατασχέθηκε.

  • 25χρονος ημεδαπός, προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, καθώς εντοπίστηκε να έχει θέσει σε λειτουργία 22 ηλεκτρονικούς υπολογιστές όπου διεξάγονταν παράνομα παίγνια και να μετατρέπει τις οθόνες τους με τη χρήση κεντρικού υπολογιστή (server), ο οποίος κατασχέθηκε, παρεμποδίζοντας τον έλεγχο του καταστήματος. Στη δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνεται και 36χρονη ημεδαπή, ιδιοκτήτρια του καταστήματος.