Ληστεία στο Παλαιό Ψυχικό : Τρόμος για την οικιακή βοηθό – Άρπαξαν κοσμήματα μεγάλης αξίας

212

Εφιαλτικές στιγμές στα χέρια αδίστακτων ληστών έζησε μια οικιακή βοηθός το απόγευμα του Σαββάτου όταν εισέβαλαν σε βίλα επιχειρηματία στο Παλαιό Ψυχικό.

Οι δράστες διέφυγαν έχοντας αρπάξει κοσμήματα μεγάλης αξίας καθώς και μετρητά.

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι όταν οι δύο δράστες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους κατάφεραν να μπουν στο σπίτι του επιχειρηματία.

Προφανώς γνώριζαν ότι ο ίδιος έλειπε και στη βίλα βρισκόταν μόνη της η οικιακή βοηθός από την Ουκρανία.

Η άτυχη γυναίκα είδε ξαφνικά μπροστά της τους δύο κουκουλοφόρους και αφού την ακινητοποίησαν την έδεσαν και την κλείδωσαν στην τουαλέτα.

Ανενόχλητοι οι ληστές έψαξαν το σπίτι και κατάφεραν να βρουν κοσμήματα και άλλα τιμαλφή μεγάλης αξίας, που σύμφωνα με τον επιχειρηματία αγγίζει τις 100.000 ευρώ καθώς και 2.000 ευρώ μετρητά.

Οι δράστες διέφυγαν ανενόχλητοι ενώ την άτυχη οικιακή βοηθό εντόπισε σε κακή κατάσταση μέσα στην τουαλέτα ο επιχειρηματίας όταν επέστρεψε στη βίλα με τον οδηγό του λίγο μετά τις 5 το απόγευμα, οπότε και ειδοποίησε την αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες το συγκεκριμένο δίδυμο των ληστών δεν είναι η πρώτη φορά που «χτυπά». Πρόκειται για αλλοδαπούς που είναι αδίστακτοι και ιδιαίτερα σκληροί κακοποιοί οι οποίοι φέρεται να έχουν διαπράξει και άλλες ληστείες.

Πηγή: in.gr