Η στιγμή που ένας Ρώσος επιτέθηκε στον McGregor και του πέταξε μπουκάλι (vid)

226

Η παρουσία του Conor McGregor στην Ρωσία δεν θα μπορούσε να κυλήσει ήρεμα χωρίς εντάσεις… Θα ήταν κάτι οξύμωρο άλλωστε για τον Ιρλανδό, ο οποίος μάλιστα έβαλε και εκείνος το… χεράκι του.

Μιλώντας λοιπόν από την Μόσχα, φρόντισε να πετάξει το… γάντι στον Khabib Nurmagomedov, λέγοντας: «Που μένω. Στο Ritz Carlton, αν κάποιος θέλει να μάθει που θα είμαι. Που είναι όμως αυτός τώρα. Νομίζω οτι είναι στο εξωτερικό. Όταν εγώ έρχομαι, αυτός φεύγει. Κλασσικός άνδρας από το Νταγκεστάν».

Αργότερα μάλιστα ρωτήθηκε αν έχει επισκεφτεί ποτέ την «χώρα των βουνών» όπως ονομάζεται, με τον Notorius να απαντά: «Δεν θα πήγαινα εκεί ούτε για να χ€$ω. Αυτή είναι η αλήθεια».

Την Παρασκευή λοιπόν, μιλώντας στους δημοσιογράφους στο περιθώριο της προπόνησης, ένας οργισμένος άνδρας που προφανώς κατάγεται από το Νταγκεστάν κατάφερε να φτάσει στο χώρο και να τον ρωτήσει σχετικά. «Εγώ και τα αδέλφια μου είμαστε δειλοί. Εγώ, ο κόσμος και ο πατέρας μου είμαστε δειλοί. Τι σου κάναμε;», πετώντας του μάλιστα και ένα μπουκάλι.

Ο McGregor το απέφυγε και την ώρα που απομάκρυναν τον άνδρα από το σημείο, του φώναζε: «σκάσε βλάκα».

Πηγή : gazzeta.gr