ΕΚΤΑΚΤΟ : Πυρκαγιά σε υπόγειο κλαμπ με περίπου 200 άτομα στο κέντρο της Αθήνας

200

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική εξαιτίας πυρκαγιάς που ξέσπασε πριν λίγη ώρα σε κατάμεστο από θαμώνες γνωστό υπόγειο κλαμπ στο κέντρο της Αθήνας.

Στη στοά Ζολώτα

Η Πυροσβεστική ενημερώθηκε στις 02.14 του Σαββάτου για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε υπόγειο κλαμπ επί της οδού Πανεπιστημίου 10, στη στοά Ζολώτα, στο κέντρο της Αθήνας.

Αμέσως δόθηκε εντολή και ισχυρές δυνάμεις με 18 πυροσβέστες και 6 οχήματα έφτασαν στο σημείο και ρίχτηκαν στη μάχη της κατάσβεσης.

Τη στιγμή που ξέσπασε η φωτιά, υπήρχαν στο κλαμπ και διασκέδαζαν περίπου 200 άτομα, τα οποία, σύμφωνα με δήλωση των ιδιοκτητών του καταστήματος, πρόλαβαν να βγουν από την αίθουσα.

Η Πυροσβεστική είναι επιφυλακτική και περιμένει να σβήσει η φωτιά και να ελεγχθεί εξονυχιστικά ο χώρος πριν προβεί σε οποιαδήποτε ανακοίνωση.

Διακοπή κυκλοφορίας

Οι δυνάμεις της πυροσβεστικής δίνουν μάχη για να μην επεκταθεί η πυρκαγιά στο κτίριο όπου στεγάζεται το νυχτερινό μαγαζί.

Από την αστυνομία έγινε γνωστό ότι διεκόπη η κίνηση των οχημάτων στην Πανεπιστημίου και η κυκλοφορία εκτρέπεται στη Βασιλίσσης Σοφίας.

Η πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη και θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση για το συμβάν.

Στο συγκεκριμένο κλαμπ συχνάζουν νέοι που ακούνε κυρίως RnB μουσική.

Πηγή: in.gr