Πανιώνιος: Με προβλήματα και… κόσμο στο Περιστέρι

278

Μαζεύει τα κομμάτια του ο Πανιώνιος, που ψάχνει βαθμούς στην έδρα του Ατρομήτου.

Η ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης άφησε πίσω… συντρίμμια. Το κλίμα στον Πανιώνιο είναι βαρύ μετά την καταστροφική από βαθμολογικής άποψης ήττα από τους Αρκάδες, καθώς η ομάδα της Νέας Σμύρνης έμεινε στο -2 και την τελευταία θέση.

Οι έντονες αποδοκιμασίες του κόσμο στο τέλος αλλά και κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης έδειξαν ξεκάθαρα πως το ποτήρι της υπομονής στερεύει και κάθε παιχνίδι που περνά και ο Πανιώνιος δεν κερδίζει, τόσο τα πράγματα θα δυσκολεύουν.

Πλέον περιθώρια δεν υπάρχουν και οι «κυανέρυθροι» είναι αναγκασμένοι να κυνηγήσουν σε κάθε έδρα που αγωνίζονται βαθμούς. Αυτό καλούνται να κάνουν και την Κυριακή στο Περιστέρι, απέναντι σε έναν Ατρόμητο που έχει μεν τα θέματά του, αλλά ακόμα και έτσι έχει την ποιότητα να κερδίσει τον πολύ κακό φέτος, Πανιώνιο.

Στα αγωνιστικά, ο Παπαβασιλείου μετράει σημαντικές απώλειες, καθώς δεν θα αγωνιστούν στο Περιστέρι ο Κόρμπος που αποβλήθηκε στο παιχνίδι με την Τρίπολη και οι Κότνικ, Ντομίνγκες και Άρτσε που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Πάντως, ο Πανιώνιος δεν θα αγωνιστεί μόνος του στο Περιστέρι, καθώς θα είναι ανοιχτή η θύρα των φιλοξενουμένων. Αν και δεν αποκλείεται σε περίπτωση νέου αρνητικού αποτελέσματος να υπάρξουν εκ νέου αποδοκιμασίες κατά τις ομάδας της Νέας Σμύρνης.

Πηγή: onsports.gr