Η Τζένιφερ Άνιστον ζήτησε εξηγήσεις από τον πρώην της για το «follow» στο Instagram

287

Πριν λίγες ημέρες, η Τζένιφερ Άνιστον άνοιξε λογαριασμό στο Instagram κι έγινε ο κακός χαμός, με τους θαυμαστές της να την ακολουθούν όλοι μαζί. Μάλιστα, αυτή η «υστερία» να της κάνουν follow είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα τεχνικό πρόβλημα στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης και να μη φαίνονται όλοι οι ακόλουθοί της.

Και «θύμα» αυτού του τεχνικού προβλήματος έπεσε ο πρώην σύζυγός της, Τζάστιν Θερού. Τι και αν ήταν από τους πρώτους που την ακολούθησαν; Τι και αν της έστειλε και μήνυμα κάτω από το post της για να την καλωσορίσει; Η Άνιστον δεν μπορούσε να τον δει με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μία μικρή παρεξήγης.

Όπως αποκάλυψε ο ηθοποιός στο ΕΤ, η πρώην σύζυγος τού έστειλε μήνυμα για να τον ρωτήσει γιατί δεν την ακολούθησε. «Μου έστειλε μήνυμα. Μου είπε, “Δεν μου έκανες follow”, της λέω, “Φυσικά και σου έκανα” και συνέχισε: “Όχι δεν με ακολούθησες”», είπε χαρακτηριστικά για τη συνομιλία τους.

Και πρόσθεσε: «Συνειδητοποίησα πως ήμουν ένα από τα άτομα που την πάτησαν με τη βλάβη στο Instagram. Είχα κάνει follow, σχολίασα…».

Το πρώην ζευγάρι αν και έχει πάρει διαζύγιο, διατηρεί άψογες σχέσεις.

Επίσης, το πρώτο post της Τζένιφερ Άνιστον στο Instagram ήταν μια σημερινή φωτογραφία με όλη την παρέα από τα «Φιλαράκια» που μέχρι στιγμής μετράει σχεδόν 14,5 εκατ. likes. Ο, δε, λογαριασμός της έχει έως τώρα 16,5 εκατ. followers.

Πηγή: Newsbeast