Διαλείπουσα νηστεία, το μυστικό της Τζένιφερ Ανιστον

248

Πανέμορφη και αναλλοίωτη η τηλεοπτική Ρέιτσελ από τη σειρά «Φιλαράκια», Τζένιφερ Ανιστον.

Η Τζένιφερ Ανιστον είναι από τους πιο δημοφιλείς αστέρες της αμερικανικής μικρής και μεγάλης οθόνης και φυσικά συγκαταλέγεται στη λίστα με τις πιο διαδραστικές προσωπικότητες του Χόλιγουντ. Πρόσφατα, μπήκε και στον κόσμο του Instagram, δημιουργώντας ιδιαίτερη αίσθηση, καθώς μέσα σε λίγες ώρες είδε τους ακολούθους της να ξεπερνούν τα 16 εκατ., ενώ η πρώτη της ανάρτηση, μια φωτογραφία με τα «Φιλαράκια» όπως είναι σήμερα, έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 14 εκατομμύρια likes. Οπως είναι αναμενόμενο, κάθε φορά που αποκαλύπτει κάτι από την καθημερινότητά της, αυτό γίνεται viral.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα στον ραδιοφωνικό σταθμό RadioTimes, η Ρέιτσελ από τα «Φιλαράκια» δήλωσε ότι ακολουθεί ειδική διατροφή προκειμένου να διατηρεί την εμφάνιση και τη σφριγηλότητά της. Πρόσφατα, η σκανδαλοθηρική (εν μέρει) βρετανική εφημερίδα ΜailOnline ανέφερε ότι η Τζένιφερ Ανιστον εξακολουθεί να μοιάζει ακριβώς όπως πριν από 20 χρόνια, όταν πρωταγωνιστούσε στα τηλεοπτικά «Φιλαράκια».

Αφέψημα αντί τροφής

Μιλώντας για τη διατροφή της, η Αμερικανίδα ηθοποιός δήλωσε: «Ακολουθώ τη διαλείπουσα νηστεία. Επομένως, δεν τρώω τίποτα το πρωί και παρατήρησα μεγάλη διαφορά αποφεύγοντας τις στερεές τροφές επί 16 ώρες». Ετσι, μέχρι το πρώτο της γεύμα, η ηθοποιός πίνει μόνον αφεψήματα και καφέ. «Για παράδειγμα, σήμερα το πρωί σηκώθηκα και ήπια ένα αφέψημα από σέλινο. Προτιμώ να πίνω τον καφέ μου πιο αργά». Το καλό αυτού του μάλλον εξωφρενικού διατροφικού πρoγράμματος, όπως σημειώνει ο Guardian, είναι ότι οι ώρες ύπνου συνυπολογίζονται στις ώρες νηστείας. Επίσης, όποιος ακολουθεί τη διαλείπουσα νηστεία μπορεί να φάει οτιδήποτε ποθεί η ψυχή του, αλλά μόνο μέχρι τις πέντε ή έξι το απόγευμα, οπότε και ξεκινά η νέα περίοδος νηστείας. Θεωρητικά, αυτή η διατροφική επιλογή, όχι μόνον συντηρεί αδύνατο όποιον την ακολουθεί, αλλά επίσης βελτιώνει τον έλεγχο της γλυκόζης στο αίμα και αυξάνει τη μακροζωία.

Πηγή: kathimerini.gr