Τέλος παραμυθιού για Χάρι και Μέγκαν

297

O πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ζουν διαρκώς υπό τα αδιάκριτα βλέμματα των ΜΜΕ.

Τελείωσε το ονειρικό παραμύθι που ζούσαν οι δούκες του Σάσεξ, πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ, όπως αποκαλύπτει ντοκιμαντέρ του τηλεοπτικού δικτύου ITV, που γυρίστηκε κατά τη διάρκεια της πρόσφατης περιοδείας του ζευγαριού στην Αφρική. Η δούκισσα του Σάσεξ ακολουθεί τον  δρόμο της θλιμμένης πριγκίπισσας Νταϊάνα, καθώς, σε πρόσφατη συνέντευξή της, αποκάλυψε ότι δέχθηκε και εξακολουθεί να δέχεται εξουθενωτικές πιέσεις από τα ΜΜΕ, επειδή είναι πλέον μέλος της βασιλικής οικογένειας, ακριβώς όπως συνέβη με την Νταϊάνα. Τόνισε πόσο σημαντικό είναι για την ίδια να νιώθει ευτυχισμένη και αποκάλυψε ότι είχε προειδοποιηθεί από Βρετανούς φίλους της να μην παντρευτεί τον πρίγκιπα Χάρι, διότι τα ταμπλόιντ θα της καταστρέψουν τη ζωή.

«Ημουν όμως εξαιρετικά αφελής και δεν έδωσα βάρος στα λόγια τους» δήλωσε, προσθέτοντας: «Δεν πίστεψα ποτέ ότι θα ήταν εύκολη η προσέγγιση από τα ΜΜΕ, αλλά πίστευα ότι θα ήταν δίκαιη». Τα προβλήματα, ωστόσο, που βιώνουν οι δούκες του Σάσεξ δεν τελειώνουν εδώ. Στην ίδια συνέντευξη, ο πρίγκιπας Χάρι αποκάλυψε ότι έχει όντως έρθει σε ρήξη με τον αδελφό του, τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, δεύτερο στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου – όπως άλλωστε εκτιμούσαν τα βρετανικά ΜΜΕ.

Ο Χάρι επισήμανε ότι οι δυο γιοι της πριγκίπισσας Νταϊάνα και του πρίγκιπα Καρόλου ακολουθούν πλέον ξεχωριστούς δρόμους και ότι, αν και μεγάλωσαν μαζί, πάντα υπό τα αδιάκριτα βλέμματα της κοινής γνώμης και των ΜΜΕ, πλέον έχουν «τις καλές και τις κακές τους ημέρες», όπως εξάλλου και ότι δεν βλέπονται τόσο συχνά, επειδή αμφότεροι είναι εξαιρετικά πολυάσχολοι. «Πάντα όμως θα είναι ο αδελφός μου και θα είμαι ο αδελφός του», τόνισε ο πρίγκιπας Χάρι. Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, δούκας του Κέμπριτζ, ποτέ δεν έχει αναφερθεί δημοσίως για τις σχέσεις του με τον μικρότερο αδελφό του.

Οπως μετέδωσε το BBC, που επικαλείται πηγή από το παλάτι, ο Ουίλιαμ ανησυχεί για τον μικρότερο αδελφό του και ελπίζει ότι είναι καλά.

Ο πρίγκιπας Χάρι αποκάλυψε επίσης ότι ο θάνατος της μητέρας του, πριγκίπισσας Νταϊάνα, παραμένει μια ανοικτή πληγή που τον πονάει κάθε φορά που αντικρίζει μπροστά του μια φωτογραφική μηχανή. «Ο,τι της συνέβη και ό,τι πέρασε παραμένει καθημερινά μια ανοικτή πληγή. Δεν είμαι παρανοϊκός, απλώς δεν θέλω να επαναληφθεί το παρελθόν», κατέληξε ο πρίγκιπας Χάρι.

Πηγή: kathimerini.gr