Λασίθι: Προφυλακίστηκε ο 58χρονος που πυροβόλησε τον αδελφό του

186

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε την Τετάρτη ο 58χρονος άνδρας, ο οποίος κατηγορείται ότι την περασμένη Κυριακή άνοιξε πυρ, τραυματίζοντας τον αδελφό του, σε περιοχή του Αγίου Νικολάου, στο Λασίθι.

Από τα σκάγια της καραμπίνας που φέρεται να χρησιμοποίησε ο 58χρονος, ο 52χρονος  αδελφός του τραυματίστηκε σε διάφορα σημεία του σώματός του. Ο τραυματίας διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, χωρίς ωστόσο, να κινδυνεύει η ζωή του.

Μετά τη σύλληψή του, ο 58χρονος οδηγήθηκε την Τετάρτη ενώπιον του ανακριτή στη Νεάπολη Λασιθίου. Μετά την απολογία του, ο κατηγορούμενος κρίθηκε προφυλακιστέος και πήρε τον δρόμο για τη φυλακή.

Υπενθυμίζεται ότι λίγο μετά την ένοπλη επίθεση σε βάρος του 52χρονου, οι Αρχές αναζήτησαν και τελικά εντόπισαν και συνέλαβαν τον 58χρονο φερόμενο δράστη.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας Αγίου Νικολάου πέρασαν χειροπέδες στον 58χρονο, ενώ ακολούθησε «έφοδος» στο σπίτι του, σε περιοχή του Δήμου Αγίου Νικολάου.

Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκαν ενδελεχείς έρευνες στην οικία, αλλά και σε αποθηκευτικό χώρο του 58χρονου, όπου εντοπίστηκε κάνναβη, αλλά και οπλισμός.

Αναλυτικότερα, τα στελέχη της Αστυνομίας που έκαναν την έρευνα, εντόπισαν 126 γραμμάρια κάνναβης, καθώς και 87 γραμμάρια από φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης. Επίσης, βρέθηκε αποξηραμένο τμήμα από δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 90 εκατοστών.

Εξάλλου, η ΕΛ.ΑΣ. εντόπισε, ακόμη, 258 γραμμάρια καπνού τα οποία στερούνταν τελωνειακού ελέγχου, μια ξύλινη χειρολαβή κυνηγετικού όπλου, φυσίγγια, αλλά και κάλυκες πολεμικού τυφεκίου.

Πηγή: neakriti.gr

Πηγή: zougla.gr