Θωμάς Αναστασιάδης: Δηλώνω ότι όποιος πολίτης εφαρμόζει το νόμο, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανέναν

462

Τον τελευταίο καιρό έχω γίνει αποδέκτης δεκάδων καταγγελιών για ζώα που κακοποιούνται, σκύλους που γαβγίζουν υπερβολικά και ενοχλούν τους γείτονες, σκύλους που είναι αλυσοδεμένοι μόνιμα και άλλα πολλά, αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook
Επειδή είμαστε μια πολύ μικρή κοινωνία και γνωριζόμαστε όλοι μεταξύ μας, στο σύνολο των υποθέσεων που ζήτησα από τις αστυνομικές αρχές να εφαρμόσουν τον νόμο, έπεσα πάνω σε γνωστούς ή και φίλους οι οποίοι μου εξέφρασαν την δυσφορία τους που ασχολήθηκα με την δική τους περίπτωση.
Δηλώνω λοιπόν σε κάθε κατεύθυνση ότι όποιος πολίτης εφαρμόζει το νόμο, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανέναν. Όποιος παρεμβαίνει το νόμο, είναι προφανές ότι δεν θα υπάρχουν από μέρους μου εξαιρέσεις. Οι ίδιοι άνθρωποι που μου είπαν «μπράβο» που ασχολήθηκα με μια υπόθεση ενδεχόμενης κακοποίησης, λίγες εβδομάδες μετά με κατέκριναν επειδή κάποια άλλη υπόθεση «ζημίωσε» κάποιον δικό τους άνθρωπο.
Είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι ο Έλληνας στο εξωτερικό εφαρμόζει τον εκεί νόμο, τον σέβεται και εδώ στην Ελλάδα ο ίδιος άνθρωπος βάζει γνωστούς και αγνώστους να τον γλυτώσουν από μια παράβαση.
Ενημερώνω σε κάθε κατεύθυνση ότι βρίσκομαι στην διάθεση του ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΤΗ να βοηθήσω στην επίλυση ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ προβλήματος, να καταγγείλω, να διεκδικήσω. Είναι πολύ πιθανό, και ήδη έχει συμβεί, οι καταγγελίες μοιραία να αφορούν ανθρώπους που γνωρίζω και αγαπώ.
Αυτοί που πρέπει, είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον θα δικαιώσουν την προσπάθεια μου. Όσοι θέλουν να ασχολούμαι μόνο με τους άλλους….και τα «δικά μας» να τα κουκουλώνω δεν επιθυμώ να στηρίξουν την προσπάθειά μου.