Αντίνοος Αλμπάνης: Ο καρκίνος, οι επίπονες χημειοθεραπείες, ο φόβος και η δύναμη ψυχής

293

Σε μια εξομολόγηση από καρδιάς προχώρησε ο Αντίνοος Αλμπάνης, καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, για πρώτη φορά τηλεοπτικά, για την μάχη που έδωσε με τον καρκίνο και δε δίστασε να γνωστοποιήσει άμεσα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό.

«Πήγα έκανα κάποιες εξετάσεις, οι οποίες οδήγησαν σε κάποιες άλλες εξετάσεις και εκείνες σε κάποιες άλλες εξετάσεις από τις οποίες διαγνώστηκα με λέμφωμα» » ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αντίνοος Αλμπάνης

«Πάντα με το μυαλό μου βάζω το κακό, οπότε το ένιωθα. Κάτι θα ακούσω πως δεν θα ‘ναι πολύ βολικό. Όταν πήρα τα αποτελέσματα ήμουν μόνος. Το πρώτο πράγμα που είχα στο μυαλό μου ήταν πως πρέπει να δω τι θα κάνω» είπε, εμφανώς φορτισμένος, ο ηθοποιός και συνέχισε. «Σαφώς πολύς φόβος, γιατί είναι ένα άγνωστο πεδίο πολύ. Είναι αλλιώς να το σκέφτεσαι και αλλιώς να είσαι. Έκανα προσπάθεια να κατεβάσω τον φόβο, την αγωνία και να γίνω πιο πραγματιστής».

«Είχα να διαχειριστώ τους πόνους μου. Πόνους που δεν έχεις φανταστεί ποτέ ότι υπάρχουν τέτοιου είδους πόνοι. Να θες να ξαπλώσεις και να πονάει το κεφάλι στο μαξιλάρι…» πρόσθεσε, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Ο ηθοποιός είπε ακόμα ότι όταν έμαθε για τον καρκίνο δεν είπε τίποτα στην οικογένειά του για να  μην τους στενοχωρήσει.

Πηγή: Newsbeast