Βούλα : Ληστές υπέβαλαν σε φρικτά βασανιστήρια 74χρονο επί πέντε ώρες

214

Τον απόλυτο τρόμο βίωσε ένας 74χρονος κάτοικος της Βούλας, όταν εισέβαλαν στο σπίτι του άγνωστοι δράστες, οι οποίοι στις προσπάθειές τους να αποσπάσουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο χρηματικό ποσό μπορούσαν, τον βασάνισαν για πέντε ολόκληρες ώρες.

Οι άκρως επικίνδυνοι ληστές, με καταγωγή από την Γεωργία, παρΤον απόλυτο τρόμο βίωσε ένας 74χρονος κάτοικος της Βούλας, όταν εισέβαλαν στο σπίτι του άγνωστοι δράστες, οι οποίοι στις προσπάθειές τους να αποσπάσουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο χρηματικό ποσό μπορούσαν, τον βασάνισαν για πέντε ολόκληρες ώρες.αβίασαν το σπίτι του ηλικιωμένου και τον περίμεναν να επιστρέψει. Όταν εκείνος μπήκε στο διαμέρισμα λίγο μετά τις δέκα το βράδυ του Σαββάτου, οι τρεις κακοποιοί τον ακινητοποίησαν και τον έγδυσαν.

Του έσπασαν το χέρι, τα δόντια όπως και την μύτη μέχρι να τους αποκαλύψει που είχε τα χρήματά του.

Αποτρόπαια βασανιστήρια

Στην συνέχεια, αφού του φόρεσαν μια σακούλα στο κεφάλι, τον μετέφεραν στην μπανιέρα και αφού, την γέμισαν με νερό, τον υπέβαλαν σε εικονικό πνιγμό, ώστε να τους αποκαλύψει αν έχει χρηματοκιβώτιο και που ακριβώς βρισκόταν.

Ο ηλικιωμένος, τρομαγμένος για την ζωή του, αποκάλυψε αμέσως το σημείο που βρισκόταν το χρηματοκιβώτιο, παραδίδοντας στους ληστές χιλιάδες ευρώ καθώς και μεγάλη ποσότητα χρυσού.

Άνοιξαν τρύπες στους τοίχους

Οι ληστές, μάλιστα, πιστεύοντας ότι υπάρχουν και άλλα χρήματα άνοιξαν τρύπες στους τοίχους του σπιτιού ενώ φρόντισαν να ξηλώσουν και να πάρουν μαζί τους και το καταγραφικό, όπου υπήρχε το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του σπιτιού.

Όπως αναφέρει ο ηλικιωμένος δεν υπάρχουν σημάδια παραβίασης ενώ τις επόμενες ημέρες θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο σπασμένο του χέρι.

Πηγή: in.gr