Το καυτό twerking στα πύρινα οδοφράγματα της Βαρκελώνης

310

Μοντέλα, infleuncers και κάθε λογής διαδικτυακές περσόνες χρησιμοποιούν διάφορες συνθήκες της καθημερινότητά της μας για προβολή.

Ένα μοντέλο από τη Βαρκελώνη λοιπόν συνδύασε προβολή και διαμαρτυρία σε ένα «καυτό» βίντεο. Το μοντέλο ξεκίνησε το twerking με φόντο τις φωτιές και τα οδοφράγματα για την ανεξαρτησία της Καταλονίας.

Το βίντεο της Sandra Kisterna, η οποία μετρά κάποιες χιλιάδες ακολούθων στο Instagram, έχει πάνω από 370.000 προβολές. Ενώ το σέξι χορευτικό της γίνεται με τη νεαρή να φορά σέξι ρούχα.

«Δεν θέλω να προσβάλλω ανθρώπους που βγήκαν στους δρόμους για τα δικαιώματά τους. Αυτός είναι ο τρόπος μου για να εκφράσω την διαμαρτυρία μου», είπε η νεαρή.

«Καταλαβαίνω ότι σε πολλούς δεν θα αρέσει, αλλά έχω ελευθερία έκφρασης όπως όλοι οι υπόλοιποι! Υπάρχουν άνθρωποι που βγαίνουν στους δρόμους για να συμμετέχουν σε βίαιες πράξεις και δεν θέλω καμία συμμετοχή σε αυτό. Αυτό που είδα χθες βράδυ στην Βαρκελώνη ήταν φρικτό, η πόλη μου καταστράφηκε, επικρατούσε παντού χάος», συμπλήρωσε στην ανάρτησή της.

Δεκάδες ήταν τα σχόλια που ανέφεραν ότι αυτό δεν μοιάζει με διαμαρτυρία, ότι δεν είναι ηθικό να κάνεις κάτι όταν ξέρεις ότι θα ενοχλήσει κάποιους άλλους, ότι μοιάζει με απόπειρα να «καπελώσει» έναν ιερό, για κάποιους, σκοπό με απώτερο στόχο κάποια λεπτά δημοσιότητας.

Πηγή: Newsbeast