Παρουσιάστηκε το πρόγραμμα 2019-2020 της Σχολής Γονέων

577

Σήμερα Δευτέρα 21/10 παρουσιάστηκε στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κατερίνης το Πρόγραμμα της Σχολής Γονέων από τον Πρόεδρό της, κο Κωνσταντίνο Κορομπίλη.

Κατά την παρουσίαση, ο κος Κορομπίλης ευχαρίστησε τους Χορηγούς που υποστηρίζουν την Σχολή καθώς και τα Μέσα Ενημέρωσης που καλύπτουν την εκδήλωση αλλά και τις δράσεις της Σχολής.

Στη συνέχεια το λόγο έλαβε η Αντιπεριφερειάρχης κ. Σοφία Μαυρίδου, η οποία τόνισε την Ιστορία της Σχολής Γονέων η οποία τιμά τον ρόλο της όπως ανέφερε και ότι εμείς ως Περιφεριεακή Αρχή θα είμαστε αρωγοί στην προσπάθεια της Σχολής Γονέων.

Επόμενος ομιλητής ο Δήμαρχος Κατερίνης κ. Κώστας Κουκοδήμος, ο οποίος εξήρε το έρχο της Σχολής Γονέων και δεσμεύτηκε ότι θα έχει την υποστήριξη της Δημοτικής Αρχής. Ο κ. Κουκοδήμος ανέφερε επίσης ότι η Σχολή έχει γίνει γνωστή σε όλο τον κόσμο και ότι θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του για να διαδώσει στο έργο της.

Τέλος, η κα Μαυρίδου πρότεινε να υπάρξει επαφή της Σχολής Γονέων με τους υπόλοιπους Δημάρχους της Πιερίας, έτσι ώστε να γίνονται παρουσιάσεις και ομιλίες στις έδρες των Δήμω και να μπορούν και οι πολίτες των υπολοίπων Δήμων του Νομού να παρακολουθούν της θεματικές ενότητες που παρουσιάζει η Σχολή.