Παναθηναϊκή Πανελλαδική Οργάνωση Γυναικών Παράρτημα Πιερίας “οι Ολυμπιάδες”: Είναι στο χέρι σου

2412

Με μεγάλη απήχηση και επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκστρατεία ενημέρωσης για την πρόληψη και την έγκαιρη αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού που οργάνωσε η Πανελλαδική Οργάνωση Γυναικών “ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ” παράρτημα Πιερίας “οι Ολυμπιάδες “. Η διοργάνωση της εκστρατείας ενημέρωσης έγινε με τη συνεργασία και τη στήριξη του πάντα ενεργού και δραστήριου Ιατρικού Συλλόγου Πιερίας.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019 στη πλατεία Ελευθερίας Κατερίνης. Η ανταπόκριση και η προσέλευση γυναικών ήταν πολύ μεγάλη αλλά και πολλών ανδρών στο περίπτερο ενημέρωσης, όπου οι Ολυμπιάδες μοίρασαν ενημερωτικό υλικό, ροζ σαπουνάκια σε σχήμα κορδέλας και γλυκίσματα.
Η κα Δήμητρα Μανωλακάκη, διευθύντρια της χειρουργικής κλινικής του ΓΝ Κατερίνης και υπεύθυνη του ιατρείου μαστού, ο κ. Νίκος Γκιάτας, χειρουργός, ενημέρωσαν το κοινό και απάντησαν σε ερωτήσεις. Πολλές γυναίκες θα επισκεφτούν σύντομα το ιατρείο Μαστού του νοσοκομείου Κατερίνης που λειτουργεί κάθε Πέμπτη.
Παρόντες και ενεργά συμμετέχοντες στην ενημέρωση, ο κ.Δημήτρης Παγωνίδης, οι μαιευτήρες-γυναικολόγοι κ.Χρήστος Ζωγράφου, ο κ.Λευτέρης Κλώνος, ο κ.Γεράσιμος Καπελλάκης και η κα Ζάνα Φιλίπποβιτς, μικροβιολόγος, καθώς επίσης και ο κ. Κωνσταντίνος Μπαλτούμας, ειδικός καρδιολόγος.


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, ενημερώθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους, η Αντιπεριφερειάρχης κα Σοφία Μαυρίδου, η κα Λιάνα Μακρίδου-Κουκοδήμου (σύζυγος του Δημάρχου Κατερίνης, Κώστα Κουκοδήμου), ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Νταντάμης και η σύζυγος του, ο Αντιδήμαρχος Σταύρος Χριστοφορίδης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης Φάνης Τερζόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Ραδιοφώνου Κατερίνης Αθανάσιος Γκούνας, ο Κοινοτικός Σύμβουλος Κατερίνης Ναούμ Ευαγγελόπουλος , η Αντιπρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Δ.Κατερίνης (ΔΗΚΕΔΗΚ) και Πρόεδρος του Συλλόγου Διαβητικών Πιερίας Σωτηρία Ουσταμπασίδου, η Δημοτική Σύμβουλος Δίου-Ολύμπου Μαρία Τσιμήτρη, ο Δημοτικός Σύμβουλος Διονύσιος Φόλιος, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Δίου Ελευθέριος Τσαρέλας, ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας Γιάννης Πεΐδης, ο τ. Νομάρχης Πιερίας Γιώργος Παπαστεργίου, οι πολιτευτές Θεόδωρος Τόνας και Δημήτρης Μπέης, η Πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων κα Βάσω Κίτσιου-Μπακαλοπούλου, η Αντιπρόεδρος του συλλόγου καρκινοπαθών κα Αρχοντία Τσιόγκα, ο διευθυντής του «Ράδιο Ενημέρωση 92.2» Ηλίας Χρυσικός, ο διαιτολόγος Παντελής Μπιτόπουλος ,ο κτηνίατρος Δημήτρης Δένης, ο Ποινικολόγος Αναστάσιος Καραΐσκος, ο Δημήτρης Κεραιλίδης του pirixios.gr , η δημοσιογράφος Εύη Μιχωλού.
Το ΔΣ των Ολυμπιάδων ευχαριστεί θερμά : Την κα Δήμητρα Μανωλακάκη, τους ιατρούς του Ιατρικού Συλλόγου Πιερίας και τον πάντα δραστήριο Πρόεδρό του κ. Ηρακλή Τσανικίδη για τη συμπαράσταση και ενεργό παρουσία του σε όλη τη διάρκεια της δράσης.
Επίσης, ευχαριστίες στον Ανδρέα Κατσιάπη-Γαλανό («stalagmaties.blogspot.com»), τη Σμαρώ Γιαννούλη («Ντελάλης»), την Ελίνα Διαμαντοπούλου και τον Γιάννη Παπαζαχαρία («Olympusmera.gr»), την Πόλυ Σταματοπούλου («Eptanews») για τη φωτογραφική και δημοσιογραφική κάλυψη, την Έλενα Δασκαλοπούλου («Ράδιο Σκάι 92.6»), τη Μαρία Παπαδημητρίου («τηλεόραση Europe1») το «Ολύμπιο Βήμα», τις εθελόντριες της Διασωστικής ομάδας Πιερίας για την εθελοντική στήριξη της εκδήλωσης αλλά και την επιχείρηση «Donuts Μέγας» για την προσφορά γλυκών.
Η πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ των Ολυμπιάδων ευχαριστούν θερμά τα μέλη και όλες τις φίλες και τους συμμετέχοντες για την συμβολή τους στην επιτυχία της εκδήλωσης.