Νίκος Μουτσινάς: «Σφάζει» με το… γάντι την Μέγκι Ντρίο

271

Σε ένα σχόλιο της Μέγκι Ντρίο αναφέρθηκε ο Νίκος Μουτσινάς και την «έσφαξε» με το γάντι μέσα από την εκπομπή του «Καλό Μεσημεράκι» στον ΣΚΑΪ.

Η Μέγκι Ντρίο, από το πάνελ της εκπομπής «Ευτυχείτε» όπου βρίσκεται φέτος προχώρησε σε ένα σχόλιο για το σώμα της Έλενας Παπαρίζου.

«Η Έλενα Παπαρίζου είναι κορμάρα!», είπε η Χρύσλα Γεωργακοπούλου και η Μέγκι Ντρίο εξερράγη: «Ε όχι και κορμάρα! Έχει πάρει κιλά. Έλα παιδιά τώρα, εντάξει… Δεν είναι κορμάρα τώρα, δεν είναι και στα καλύτερά της».

Ο Νίκος Μουτσινάς όμως έστειλε τη δική του απάντηση στη Μέγκι Ντρίο. «Η κοπέλα δεν ξέρει τηλεόραση και δεν ενδιαφέρεται κανείς και να της μάθει. Σου λέει… όπως νιώθει, άσε την αυτή να τα λέει, θα πεταχτούν οι άλλοι τρεις. Έχουμε κάνει χρόνια εκπομπές παιδιά. Κάποιος θα πει μια μαλ…α, θα πεταχτούν οι άλλοι τρεις «όχι, όχι». «Το πλάνο μου», αυτό τη νοιάζει τη Μέγκι. Έχει το πλάνο; Τι καλά! Ανοίγει το στόμα της, ό,τι θέλει βγαίνει από μέσα, πετάγονται οι άλλοι να το μαζέψουν. Αυτή είναι η τηλεόραση. Συγχαρητήρια, να είστε καλά» είπε ο παρουσιαστής.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Πηγή: Newsbeast