Ψάχνουν για ανηλίκους που παρακολουθούν την ταινία “Τζόκερ”

341

Σαφάρι κατά της θέασης της ταινίας «Τζόκερ» από ανηλίκους, φαίνεται πως έχει ξεκινήσει το υπουργείο Πολιτισμού! Αυτό το Σαββατοκύριακο, σε τουλάχιστον δύο κινηματογράφους, παρενέβη η αστυνομία, έπειτα από υπόδειξη υπαλλήλων του υπουργείου, προκειμένου να ελέγξουν αν στις αίθουσες βρίσκονταν… ανήλικοι!

Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, σήμερα Κυριακή οι υπάλληλοι του υπουργείου Πολιτισμού, κάλεσαν την αστυνομία να μεταβεί στον κινηματογράφο ΑΕΛΛΩ, επί της οδού Πατησίων 140 στο κέντρο της Αθήνας, όπου προβάλλεται η γνωστή ταινία.

Οι αστυνομικοί κατέφθασαν στον κινηματογράφο, και εντόπισαν 8 «ασυνόδευτους» ανήλικους κι άλλους 4, οι οποίοι παρακολουθούσαν την ταινία μαζί με τους γονείς τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τους ζητήθηκε να αποχωρήσουν από την αίθουσα.

Το ίδιο συνέβη και το βράδυ του Σαββάτου στον εμπορικό κέντρο Mall στο Μαρούσι. Με τον ίδιο τρόπο η αστυνομία έκανε έλεγχο σε αίθουσα όπου προβαλλόταν η ταινία που πραγματεύεται τη δημιουργία του… εχθρού του Μπατμαν και εντόπισε 7 ανήλικους! Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι γονείς τους προκειμένου να τους παραλάβουν.

Μάλιστα, στη συγκεκριμένη περίπτωση σχηματίστηκε δικογραφία για τον υπεύθυνο του κινηματογράφου, με εντολή εισαγγελέα όμως αυτός αφέθηκε ελεύθερος.

Πηγή: zougla.gr