Ο 8ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη

231

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και περιορισμοί στη στάση και τη στάθμευση οχημάτων θα εφαρμοστούν σταδιακά, αύριο Σάββατο 19 Οκτωβρίου, λόγω διεξαγωγής του 8ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθώνιου δρόμου.

Ο Ημιμαραθώνιος θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα από την οδό Ναυάρχου Κουντουριώτη (μπροστά από τον ΟΛΘ) και θα καταλήξει στον Λευκό Πύργο , ενώ ο Δρόμος Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5 χλμ.θα ξεκινήσει στις 9 το βράδυ από το Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης (Βασ. Γεωργίου με Γ΄ Σεπτεμβρίου) και θα καταλήξει στον Λευκό Πύργο.

Οι εκδηλώσεις αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 11 το βράδυ.

Για την ομαλή διεξαγωγή τους και την ασφάλεια των δρομέων, από τις 6 το πρωί δεν θα επιτρέπεται η στάθμευση και από τις 3 το μεσημέρι η κυκλοφορία και η στάση όλων των οχημάτων κατά μήκος του δρομολογίου κίνησης των δρομέων και συγκεκριμένα στα ακόλουθα σημεία:

– Στην Λεωφόρο Νίκης, καθ’ όλο το μήκος και το πλάτος αυτής,

– στην 30η Οκτωβρίου, καθ’ όλο το μήκος και το πλάτος αυτής,

– στην Λεωφόρο Μ. Αλεξάνδρου, καθ’ όλο το μήκος και το πλάτος αυτής,

– στην οδό Γ’ Σεπτεμβρίου, από την συμβολή της με την Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου έως την συμβολή της με την οδό Μανώλη Ανδρόνικου και μόνο στο ρεύμα καθόδου,

– στην οδό Μανώλη Ανδρόνικου, καθ’ όλο το μήκος και το πλάτος αυτής,

– στην οδό Τσιμισκή, καθ’ όλο το μήκος και το πλάτος αυτής,

– στην οδό Πολυτεχνείου, καθ’ όλο το μήκος και το πλάτος αυτής,

– στην οδό Κουντουριώτη, καθ’ όλο το μήκος και το πλάτος αυτής, καθώς και – στο τμήμα της Λεωφόρου Βασιλέως Γεωργίου, από την συμβολή της με την οδό Στρ. Ναπολέοντος Ζέρβα έως την συμβολή της με την οδό Γ’ Σεπτεμβρίου.

Οι περιορισμοί στην κυκλοφορία και τη στάση των οχημάτων θα εφαρμόζονται σταδιακά και ανάλογα με το σημείο κίνησης των δρομέων.

Η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης καλεί τους οδηγούς να απομακρύνουν εγκαίρως τα οχήματά τους από το δρομολόγιο κίνησης των δρομέων, να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις των τροχονόμων που θα καλύπτουν όλη τη διαδρομή και να επιλέγουν έγκαιρα εναλλακτικές διαδρομές. 

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Πηγή: kathimerini.gr