Βαγγέλης Λαγδάρης: Ας κοιτάξει μπροστά λοιπόν ο νέος δήμαρχος…..

225

Αγαπητές/οί συνδημότισσες συνδημότες,

μένω έκπληκτος με την εμμονή του δημάρχου κ. Μανώλα να παρουσιάζει την οικονομική κατάσταση που παρέλαβε στο δήμο την 31-08-2019 λίγο πολύ ως «καμένη γη».

Γνώριζα και επεσήμανα δημόσια , προ των εκλογών, την άγνοια του στα θέματα της αυτοδιοίκησης . Η συνολική του όμως στάση μέχρι σήμερα, η λάθος ερμηνεία των στοιχείων που μας παραθέτει η ίδια η οικονομική υπηρεσία του δήμου , η επιτήδεια απόκρυψη των εντάξεων 20.000.000 € έργων που εμείς επιτύχαμε και ποτέ δεν παραδέχθηκε ,ιδιωτικά ή δημόσια , όταν καθημερινά στην οικονομική επιτροπή και στο δημοτικό συμβούλιο καλείται, θέλει δε θέλει , να τα εισηγείται ως τετελεσμένα επιβεβαιώνουν την άποψη μας .


Λυπάμαι , γιατί διάλεξε το δρόμο του ψεύδους και της παραπλάνησης των συμπολιτών μας ,αν και κατανοώ την αγωνία του, τώρα που αρχίζει να αντιλαμβάνεται την ευθύνη του για τις ψεύτικες προσδοκίες που προεκλογικά καλλιέργησε.


Εμείς το 2014 ,αν και παραλάβαμε βαριά χρέη από την προηγούμενη διοίκηση , αφήσαμε κατά μέρος, με μεγαλοσύνη, το παρελθόν και ασχοληθήκαμε κύρια με την παραγωγή έργου το οποίο ,σήμερα, η νέα διοίκηση του δήμου προσπαθεί να οικειοποιηθεί .


Ας κοιτάξει μπροστά λοιπόν ο νέος δήμαρχος κι ας αναμετρηθεί με τις προεκλογικές του υποσχέσεις και τα τρέχοντα προβλήματα , γιατί κατά πως φαίνεται ήδη «τα όργανα άρχισαν…..».


Συμφωνούμε λοιπόν κ. δήμαρχε , ο κόσμος έχει και νοημοσύνη και κρίση και από δω και πέρα εσείς κρίνεστε