Το σοβαρό διατροφικό λάθος που κάνουμε και οδηγεί σε ακόμα μεγαλύτερη κατακράτηση

347

Το λίπος της κοιλιακής χώρας αποτελεί μυστήριο για πολλές εκεί έξω, καθώς είναι ένα από αυτά τα πράγματα που καλύπτονται από μύθους και παραπληροφόρηση.

Κι έτσι ακόμα και μια εξαντλητική δίαιτα ή ένα αυστηρό πρόγραμμα γυμναστικής δεν θα έχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα αν δεν κατανοήσουμε τους μηχανισμούς της απώλειας βάρους.

Την ώρα που η διατροφική ισορροπία είναι το ζητούμενο και για την επίπεδη κοιλιά, σαν αυτή των μοντέλων που τόσο αγαπάμε να βλέπουμε, υπάρχει ένα λάθος που υπονομεύει κάθε προσπάθεια, όσο φιλότιμη κι αν είναι.

Όπως μας λέει η διατροφολόγος και συνεργάτιδα των «New York Times», Kimberly Snyder, μην πίνετε νερό με τα γεύματά σας! Μια συμβουλή που μπορεί να μοιάζει παράξενη, η Snyder βάζει ωστόσο τα πράγματα στη θέση τους:

«Με το νερό που καταναλώνετε με τα γεύματά σας, αραιώνετε ακόμη περισσότερο τα υγρά στοιχεία του πεπτικού σας συστήματος και τελικά επιβραδύνετε τη διαδικασία της πέψης. Επομένως, αν και είναι σημαντικό να διατηρείτε ενυδατωμένο όλη τη μέρα τον οργανισμό σας, κάντε μια παύση κατά τη διάρκεια του φαγητού για να περιορίσετε το φούσκωμα»…

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Πηγή: Newsbeast